Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Το λέει η περδικούλα του: 89χρονος παππούς στη Σχοινούσα χορεύει με την εγγονή του και γίνεται viral (Video)

Έδωσε «ρέστα»!

30 Ιουνίου 2022 13:20
Το λέει η περδικούλα του: 89χρονος παππούς στη Σχοινούσα χορεύει με την εγγονή του και γίνεται viral (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την ψυχή του χόρεψε ο 89χρονος παππούς Γιώργος Κωβαίος στο νησιώτικο γλέντι που στήθηκε στη Σχοινούσα, έχοντας στο πλευρό την εγγονή του.

Το βίντεο όταν δημοσιεύτηκε στα social media δεν άργησε να γίνει viral.

Δείτε επίσης: Παππούς δίνει τα «ρέστα» του με επικό τσιφτετέλι πάνω στην πίστα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Έτρεχαν να τον μαζέψουν

«Ο κ. Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα. Τον συναντήσαμε την επόμενη ημέρα γεμάτο χαρά να μας λέει για το πόσο τον γεμίζει το νησί του. Απλός καθαρός φιλόξενος νησιώτης. Πρότυπο και έμπνευση για ολους μας. Μόνο σεβασμός», αναδημοσιεύει η σελίδα του Facebook Rizes..

Η 9η Γιορτή Φάβας πραγματοποιήθηκε στη Σχοινούσα στις 24 και 25 Ιουνίου 2022.

Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν στο νησιώτικο γλέντι, κλήθηκαν να έχουν μαζί τους το ποτηράκι τους, αφού οι διοργανωτές θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα για τη χρήση πλαστικών.

Δείτε τα βίντεο:

Έδωσε «ρέστα»: 93χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο και κάνει τους πάντες να... «παγώσουν» (Video)

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο 93χρονος παππούς μας ανατρίχιασε με τον χορό του.

Μέσα από αυτόν μπορεί και εκφράζεται, και βλέπουμε ότι έχει περισσότερη εμπειρία και ιστορία να πει. Ακόμα, απ' όσο βλέπουμε είναι σε ένα γάμο, που μπορεί να είναι της κόρης ή και της εγγονής του! Εκτός από αυτόν τον χορό, δείτε εδώ και το τσιφτετέλι που κόλασε τους πάντες.

Περήφανος και λεβέντης, "τρελαίνει" τους πάντες! Δείτε τον χορό του στο Athensmagazine: 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share