Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν την βρήκαν ο κτηνίατρος σοκαρίστηκε τόσο που ήθελε να της κάνει ευθανασία - Λίγο αργότερα όμως έγινε το αδιανόητο! (Video)

Συγκινητική ιστορία που κάνει το γύρο του διαδυκτίου!

30 Ιουνίου 2022 11:30
Όταν την βρήκαν ο κτηνίατρος σοκαρίστηκε τόσο που ήθελε να της κάνει ευθανασία - Λίγο αργότερα όμως έγινε το αδιανόητο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκύλος: Η ομάδα διάσωσης ζώων “Tails Of A Shelter Vet” φροντίζει ζώα που βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Προσπαθούν να βοηθήσουν αυτά τα ζώα όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν σταματήσει να πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. H Althea, ένα ημίαιμο από το San Jose της Καλιφόρνια βρέθηκε στους δρόμους από έναν εθελοντή.

Αμέσως την μετέφεραν σε έναν τοπικό κτηνίατρο. Ήταν βρώμικη, υπερβολικά αδύνατη και είχε έναν τεράστιο όγκο γύρω από το μάτι της. Δεν μπορούσε να δει και μόνο να φανταστούμε μπορούμε το πόσο επίπονο πρέπει να ήταν. Ο κτηνίατρος επικοινώνησε με τους “Tails Of A Shelter” και τους είπε πως θα της έκανε ευθανασία, εκτός και εάν αποφάσιζαν να την αναλάβουν.

Ένας εθελοντής πήγε και την πήρε. Παρά την ταλαιπωρία της, ήταν ένα πολύ φιλικό και χαρούμενο σκυλί. Ο εθελοντής ήξερε αμέσως πως έπρεπε να παλέψουν γι’ αυτήν. Αλλά κάτι έπρεπε να γίνει άμεσα, γιατί η κατάστασή της ήταν πολύ δύσκολη. Έτσι, την μετακίνησαν πρώτη στην λίστα προτεραιότητας για να χειρουργηθεί. Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με έναν ηλικιωμένο σκύλο που "βρήκε" και πάλι το χαμόγελο του...

Ευτυχώς ο όγκος δεν ήταν στο μάτι της απλά το κάλυπτε

Μετά έγινε κάτι απρόσμενο: Ο κτηνίατρος κατάλαβε πως ο όγκος δεν ήταν στο μάτι της, απλά το κάλυπτε. Αυτό σήμαινε πως υπήρχαν καλές ελπίδες να μπορέσει να δει ξανά μετά την εγχείρηση. Αμέσως μετά την εγχείρηση, ήταν εμφανές πως όλα πήγαν καλά. Το πρόσωπό της ήταν πρησμένο, αλλά το χαριτωμένο σκυλί μπορούσε ξανά να δει.

Μπορεί το μάτι της να φαίνεται λίγο παράξενο, αλλά η εγχείρηση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία! Παρόλο που δεν μπορεί να το κλείσει, μπορεί πλέον να βλέπει και έχει απαλλαχτεί από τον πόνο! 2 εβδομάδες μετά, είναι πραγματικά χαρούμενη και γεμάτη όρεξη.

Δείτε στο βίντεο την εκπληκτική της μεταμόρφωση:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share