Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλικιωμένος σκύλος "βρίσκει" και πάλι το χαμόγελο του με μία ιδιαίτερη βόλτα (video)

Μέσα σε λίγα λεπτά φάνηκε πως επανήλθε η διάθεση του

22 Φεβρουαρίου 2021 11:38
Ηλικιωμένος σκύλος

Σκύλος: Τα σκυλιά όπως γνωρίζουμε όλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και το αποδεικνύουν συνεχώς με την συντροφιά τους αλλά και τις πράξεις τους προς εμάς.

Σημειώνεται ότι μία από αυτές τις περιπτώσεις φάνηκε όταν ένας σκύλος περίμενε στην είσοδο του νοσοκομείου το αφεντικό του να βγει από εκεί.

Συγκεκριμένα ένας ηλικιωμένος σκύλος μετά από αρκετές εγχειρήσεις που είχε υποστεί βρήκε το χαμόγελο του με μια ιδιαίτερη βόλτα που έκανε.

Ένας σκύλος χαμογέλασε και πάλι.

Σκύλος: Η ιδιαίτερη βόλτα που τον "ζωντάνεψε"

Ειδικότερα το σκυλάκι έχει κάνει εγχειρήσεις στα πόδια που σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία δεν του επιτρέπουν να περπατά παρά μόνο για λίγα μέτρα.

Όμως η αφεντικίνα του η Τζέιμι Χεγκ δεν μπορούσε να σταματήσει να παίρνει το σκυλάκι τη μαζί της κι αποφάσισε να το πάρει μαζί της σε μια εκδρομή στο δάσος, κουβαλώντας το στην πλάτη. Η 39χρονη γυναίκα βρήκε το θηλυκό σκυλάκι σε ένα καταφύγιο ζώων πίσω στα 2016 κι έκτοτε είναι αχώριστες.

Όμως το σκυλάκι έχει κάνει εγχειρήσεις και στα δυο πίσω πόδια, ενώ υποφέρει από σοβαρή αρθρίτιδα και είναι και μεγάλης ηλικίας-η μαμά της πιστεύει ότι είναι σίγουρα μεταξύ 12 με 14ων ετών-κι έτσι δεν μπορεί παρά να κάνει μόνο λίγα αργά βηματάκια.

Δείτε το βίντεο:

Αδέσποτος σκύλος μπήκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και "έκλεψε" ένα παπούτσι (Video)

Σκύλος: Tα ζώα δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και να μας δίνουν χαρά. Αυτό συνέβη και σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, στη Βολιβία. Οι ομάδες Νασιονάλ Ποτόσι - Δε Στρόνγκεστ βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο για το πρωτάθλημα της χώρας. Ένας σκύλος, όμως, εκεί, είχε άλλα στο μυαλό του. Συγκεκριμένα, τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, μπήκε στο γήπεδο, άρπαξε ένα παπούτσι στο στόμα του και έτρεξε να φύγει. Όλοι φυσικά έμειναν με το στόμα ανοιχτό και γέλασαν, γιατί, εδώ που τα λέμε, αυτό είναι θέαμα. Τον πήραν αγκαλιά και τον έβγαλαν από τον χώρο. Υπάρχει, όμως, και συνέχεια. Ο σκύλος, που ονομάζεται Cachito, βρέθηκε λίγο πιο μετά στον δρόμο, χτυπημένος από αυτοκίνητο.

Έτσι οδηγήθηκε σε καταφύγιο. Όμως, ένας από τους ποδοσφαιριστές του αγώνα έστειλε χρήματα να τον βοηθήσει και δήλωσε ότι το συντομότερο δυνατό θα τον υιοθετήσει. Παράλληλα, δείτε και έναν σκύλο που έπαιζε με μία μπαταρία και έβαλε φωτιά στο σπίτι του.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share