Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

26χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο - Όταν της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι (Video)

Δε φαντάζεστε τι αντίκρισαν!

9 Ιουνίου 2022 21:38
26χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο - Όταν της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 26χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι! Επίσης, μια έγκυος γυναίκα που τράβαγε με την κάμερα το μωράκι της να κινείται μέσα στην κοιλιά της τρομοκρατήθηκε όταν παρακολούθησε τα πλάνα που τράβηξε.

Το παρακάτω βίντεο είναι η αναπαράσταση μιας πραγματικής ιστορίας. Η γιατρός Κάθριν ξεγέννησε ένα μωρό που ούτε η μητέρα του δεν περίμενε. Η έφηβη Άμπερ δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι την στιγμή που γέννησε!

Σύμφωνα με τα μέσα, “Μπορεί να φαίνεται απίστευτο μια γυναίκα να είναι έγκυος για 9 μήνες χωρίς να το καταλάβει. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι συμβαίνει πιο συχνά από ότι νομίζουμε. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται “κρυπτική εγκυμοσύνη” και σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα, συμβαίνει μία φορά στις 2.500 εγκυμοσύνες.”

Οι γιατροί αμέσως έκοψαν το παντελόνι της και εκεί βρισκόταν ένα κοριτσάκι. Ο πατέρας της άκουσε το μωρό να κλαίει και έτρεξε μέσα στο δωμάτιο σοκαρισμένος και θυμωμένος. “Μπαμπά, δεν ήμουν έγκυος. Δεν γινόταν να είμαι!”, του είπε η κοπέλα. Τότε η γιατρός πήγε να μιλήσει με το αγόρι της που καθόταν με τα χέρια στο κεφάλι, επίσης σοκαρισμένος από αυτό που έβλεπε.

Λέει ότι θα δε γινόταν να είχε αφήσει την κοπέλα έγκυο. Ο λόγος; Πρέπει να το ακούσετε για να το πιστέψετε:

19χρονη έγκυος πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο - Όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε» (Video)

19χρονη έγκυος πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο, όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε». Επίσης, μια 28χρονη έγκυος ένιωθε περίεργους πόνους και πήγε τρέχοντας στο μαιευτήριο. Μόλις οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα έπαθαν σοκ.

Στο παρακάτω βίντεο από την Κίνα, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θα δείτε τα αγέννητα ακόμα πλασματάκια να χτυπούν το ένα το άλλο, καθώς η 4 μηνών έγκυος μαμά τους κάνει υπερηχογράφημα.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share