Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Του έστειλε αυτή την φωτογραφία και κατάλαβε ότι τον απατά - Μόλις την δείτε ολόκληρη...

Δεν πάει το μυαλό σας

6 Μαΐου 2022 15:17
Του έστειλε αυτή την φωτογραφία και κατάλαβε ότι τον απατά - Μόλις την δείτε ολόκληρη...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έστειλε αυτή τη φωτογραφία στον σύντροφό της και εκείνος κατάλαβε ότι τον έχει απατήσει. Όταν την δείτε ολόκληρη, θα καταλάβετε τον λόγο.

Η τεχνολογία ενώνει τους κάποιους ανθρώπους, κάποιους άλλους τους βοηθά να βρουν κάτι χαμένο, αλλά καμία φορά μπορεί και να τους χωρίσει. Αρκεί βέβαια να είναι κανείς τόσο παρατηρητικός, όσο ο απατημένος σύζυγος της παρακάτω ιστορίας!

Η γυναίκα του θεώρησε καλή ιδέα να του στείλει μερικές «καυτές» φωτογραφίες, καθώς βρισκόταν μακριά του.«Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Πάω για ύπνο σύντομα», έγραψε σε μία από αυτές.Φαίνεται, όμως, ότι πριν το κλικ, ξέχασε μια σημαντική… λεπτομέρεια, η οποία και αποτελεί αιτία διαζυγίου!Εσείς μπορείτε να τη βρείτε;

Δείτε τι παρατήρησε:

Του έστειλε αυτή την φωτογραφία και κατάλαβε ότι τον απατά - Μόλις την δείτε ολόκληρη...

Πήγαινε να γνωρίσει τα πεθερικά της κι έβγαλε μια φωτογραφία με το σύντροφο της - 20 λεπτά μετά έγινε κάτι συγκλονιστικό

Όταν αυτό το ερωτευμένο ζευγάρι έβγαζε αυτή τη φωτογραφία για να απαθανατίσει την όμορφη στιγμή κανείς δεν περίμενε την τραγική συνέχεια. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια και μόνο φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου γιατί πίσω της κρύβεται μια ολόκληρη ιστορία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας έβγαλε φωτογραφία την έγκυο γυναίκα του.

Η Λι Αν , 40 ετών και ο Στιβ, 43 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Driffield. Είκοσι λεπτά νωρίτερα, το ζευγάρι έβγαλε μια selfie, θέλοντας ν’ απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές που περνούσε.

Η Λι Αν και ο Στιβ που επέβαιναν σε μηχανή συγκρούστηκαν με ένα αυτοκίνητο. Ο Στιβ πέθανε ακαριαία και η Λι Αν διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μια εβδομάδα αργότερα η 40χρονη δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Λι Αν ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και μετά τον τραγικό χαμό της η αδερφή της αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία χρηματοδότησης για τις αεροδιακομιδές ασθενών. Περιγράφοντας την αδερφής της, είπε: «Ήταν τόσο χαρούμενη, είχε ένα μοναδικό χαμόγελο που δεν μπορώ να ξεχάσω.

H Λι Αν αφήνει πίσω της δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 16 ετών. Την ημέρα του δυστυχήματος θα πήγαινε να γνωρίσει την οικογένεια του Στιβ. Μέσω της δωρεάς οργάνων, η Λι Αν έχει βοηθήσει πέντε ανθρώπους, ανάμεσα τους και μία γυναίκα – ηλικίας 50 ετών – που περιμένει έντεκα χρόνια για να κάνει μεταμόσχευση νεφρού».

Δείτε όσα είπε η αδερφή της:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share