Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβγαλε τη ζώνη και άρχισε να τον μαστιγώνει - Αδιανόητο βίντεο αποθανατίζει λευκό μαθητή να κακοποιεί μαύρο συμμαθητή του (video)

Ο 15χρονος κατηγορείται για έγκλημα μίσους

18 Μαρτίου 2022 12:56
Έβγαλε τη ζώνη και άρχισε να τον μαστιγώνει - Αδιανόητο βίντεο αποθανατίζει λευκό μαθητή να κακοποιεί μαύρο συμμαθητή του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βίντεο κατέγραψε την αποκρουστική στιγμή που ένας λευκός έφηβος σε ιδιωτικό καθολικό λύκειο στη Λουιζιάνα πέταξε βαμβάκι σε έναν μαύρο μαθητή πριν τον μαστιγώσει με μια ζώνη, πρόκειται για ένα προφανές περιστατικό ρατσιστικού εκφοβισμού. Να σας υπενθυμίσουμε το τρομακτικό περιστατικό με το φίδι που επιτέθηκε σε άνδρα την ώρα που δούλευε.

Ο ανώνυμος μαθητής, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για έγκλημα μίσους, φαίνεται στο βίντεο να περπατά πίσω από τον άγνωστο μαύρο μαθητή σε μια γεμάτη καφετέρια στο Καθολικό Λύκειο Vandebilt στη Χούμα πριν του πετάξει το βαμβάκι.

Ο λευκός έφηβος, που αναγνωρίστηκε μόνο ως 15χρονος πρωτοετής, εμφανίζεται στη συνέχεια να τον χαστουκίζει επανειλημμένα με ζώνη προτού σηκωθούν οι μαύροι μαθητές και τον διώξουν από το κάδρο.

Το βίντεο, που γυρίστηκε την περασμένη Τετάρτη, κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και προκάλεσε οργή από την τοπική κοινότητα και όχι μόνο, προκαλώντας έρευνα από το Γραφείο του Σερίφη της Ενορίας Terrebonne καθώς και από το σχολείο και την Αρχιεπισκοπή του Houma-Thibodaux.

Ο μαθητής συνελήφθη την Τρίτη και κατηγορήθηκε για διάπραξη εγκλήματος μίσους, είπε η αστυνομία. Κρατήθηκε στο Terrebonne Parish Juvenile Justice Center.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share