Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μπαμπάς της χρονιάς! H απίστευτη στιγμή που πατέρας προστατεύει τον 18χρονο γιο του από το ποδοπάτημα ταύρου (video)

Σοκαριστική στιγμή!

1 Μαρτίου 2022 11:59
Μπαμπάς της χρονιάς! H απίστευτη στιγμή που πατέρας προστατεύει τον 18χρονο γιο του από το ποδοπάτημα ταύρου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο δείχνει τη δραματική στιγμή που ένας πατέρας έβαλε τη ζωή και το σώμα του μπροστά για να σώσει τον γιο του από έναν μανιασμένο ταύρο σε ένα ροντέο του Τέξας.

Παράλληλα, δείτε την 66χρονη γιαγιά που γίνεται "Tik Toker" και αποκτά πάνω από 600.000 "εγγόνια"

Ο Λάντις Χουκς, από τη Λουιζιάνα, χαιρετίστηκε ως ήρωας που έσωσε τον 18χρονο γιο του ταυροκαβαλάρη, Κόντι Χουκς, ο οποίος έπεσε από το ζώο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Bell County Expo Center στο Μπέλτον, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Στο πλέον viral κλιπ που κοινοποιήθηκε στο Instagram, ο Κόντι φαίνεται να εκσφενδονίζεται από τον ταύρο λίγες στιγμές μετά το ξέσπασμα του ζώου από το στάβλο του και στην κατάμεστη αρένα.

Ο Κόντι έχασε τις αισθήσεις του από την πτώση, ενώ στα πλάνα φαίνεται να ξαπλώνει ακίνητος, καθώς ο θυμωμένος ταύρος συνεχίζει να τρέχει και να κουνιέται γύρω από το δαχτυλίδι.

Το πλάνα δείχνει αρκετούς καουμπόηδες και ερασιτέχνες ροντέο να προσπαθούν να κυνηγήσουν το θηρίο, χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ο ταύρος συνεχίζει να τρέχει γύρω από την αρένα.

Φαινομενικά αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο Landis, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλήθος ως θεατής για να παρακολουθήσει την παράσταση του γιου του, πήδηξε γρήγορα στην αρένα μόλις επτά δευτερόλεπτα αφότου ο Cody χτυπήθηκε στο πάτωμα, πήδηξε έναν φράχτη στο ρινγκ και έτρεξε προς το μέρος του γιού του.

Καθώς ο ταύρος προχωρά, ο Landis κάνει το αδιανόητο και βάζει το σώμα του πάνω από το αγόρι του, σχηματίζοντας μια ανθρώπινη ασπίδα για να τον προστατεύσει.

Βλέπετε ότι ο καουμπόι άφησε τη ζωή του στην κορυφή», ακούγεται να λέει ένας εκφωνητής στο συγκλονιστικό βίντεο.

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει τον Landis να μπλοκάρει το ζώο χρησιμοποιώντας το ίδιο του το σώμα, βάζοντάς το ανάμεσα στον ταύρο και το κεφάλι του Cody, το οποίο πιθανότατα θα είχε χτυπηθεί -και ακόμη και θα είχε ραγίσει- αν ο γρήγορος πατέρας δεν είχε ενεργήσει.

Τώρα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποκαλούν τον Landis - ο οποίος πήρε το μεγαλύτερο βάρος της πρόσκρουσης αλλά υπέστη μόνο ελαφρούς τραυματισμούς από το περιστατικό - ήρωα για το συγκλονιστικό κατόρθωμα, αφού ο γιος του δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πηγή: DailyMail

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share