Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Η σύνταξη δεν τη σταμάτησε: 66χρονη γιαγιά γίνεται "Tik Toker" και αποκτά πάνω από 600.000 "εγγόνια"

Με το παράδειγμά της, θέλει να εμπνεύσει τις γυναίκες να μην τα παρατήσουν

24 Φεβρουαρίου 2022 13:33
Η σύνταξη δεν τη σταμάτησε: 66χρονη γιαγιά γίνεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να πήρε σύνταξη, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να βρει νέα "δουλειά" ως Tik Toker. H 66χρονη Βέρα, που έχει πάνω 650.000 followers στο TikTok, αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο και βγάζει προς τα έξω το παιδί που κρύβει μέσα της και έτσι καταφέρνει να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τους νέους και να είναι παράδειγμα για τους συνομήλικούς της.

Παράλληλα, μια κοπέλα που εργαζόταν στα McDonald’s αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να αφοσιωθεί πλήρως στον λογαριασμό της στο TikTok.

Η γιαγιά Βέρα ασχολείται με την εφαρμογή TikTok των κινητών και έχει σχεδόν 600.000 «εγγόνια», για τα οποία κάνει stream κάθε βράδυ.

Μαζί της, τα παιδιά που την παρακολουθούν, μελετούν τα μαθήματα του σχολείου, συζητούν διάφορα προβλήματά τους και μαθαίνουν νέα πράγματα.

«Τα φροντίζω να πάνε για ύπνο στην ώρα τους. Στις εννιά τελειώνει το stream μας και σίγουρα θα τους πω και ένα τραγούδι. Κάποια παιδιά φοβούνται να κοιμηθούν, φοβούνται το σκοτάδι. Τους λέω να μη φοβούνται και να βάλουν τα χέρια τους κάτω από το μάγουλο. Η γιαγιά Βέρα θα είναι πάντα μαζί σας τα βράδια» αναφέρει η ίδια για τον εαυτό της.

Η γυναίκα άνοιξε λογαριασμό στο TikTok στα 66 της χρόνια και έγινε αμέσως διάσημη στους νέους. Κάποιοι συνομήλικοί της δεν εγκρίνουν το χόμπι της. Όμως η οικογένειά της την υποστηρίζει.

Άνθρωποι με δύσκολη μοίρα από όλη τη χώρα γράφουν λόγια ευγνωμοσύνης στη γιαγιά Βέρα. Με το παράδειγμά της, θέλει να εμπνεύσει τις γυναίκες να μην τα παρατήσουν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Μερικά από τα Tik Tok της γιαγιάς Βέρας

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share