Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Παράτησε τη δουλειά στα McDonald's για το TikTok - Δείτε πόσα χρήματα βγάζει σήμερα

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

23 Δεκεμβρίου 2021 16:09
Απίστευτο! Παράτησε τη δουλειά στα McDonald's για το TikTok - Δείτε πόσα χρήματα βγάζει σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια κοπέλα που εργαζόταν στα McDonald’s αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να αφοσιωθεί πλήρως στον λογαριασμό της στο TikTok.

Σήμερα, βγάζει μέχρι και 10 χιλ. δολάρια το μήνα φτιάχνοντας βίντεο για μάρκες όπως η Walmart και η Heinz.

Η 22χρονη Μάντισον Πιλ έγινε viral νωρίτερα φέτος όταν ανέβασε στο TikTok ένα βίντεό της να ψήνει ένα κοτόπουλο.

Η επιτυχία της την έκανε να αποφασίσει να αφήσει τη δουλειά της σε ένα εστιατόριο McDonald’s και να αρχίσει να φτιάχνει μαγειρικά βίντεο για το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως λέει, πέρασε από το να δουλεύει για 12 δολάρια την ώρα στο φαστοφουντάδικο στα 5 με 10 χιλ. δολάρια το μήνα ποστάροντας μαγειρικές συνταγές στο TikTok.

«Ξέρω ότι πιθανότατα δεν είμαι πολύ υπεύθυνη. Αλλά είδα ελπιδοφόρο το μέλλον με το TikTok και ήδη είχαν αρχίσει να καταφτάνουν πολλές εταιρείες από εκείνο το βίντεο» ανέφερε η Πίλ, μιλώντας στο Insider.

Η 22χρονη κοπέλα που άρχισε να δουλεύει στα McDonald’s στην ηλικία των 15 ετών, σήμερα έχει πάνω από 360 χιλ. follower και περισσότερα από 11,8 εκατ. like στο δημοφιλές social media.

«Πλέον μπορώ να αποκτήσω το δικό μου σπίτι και μπορώ να πληρώνω για ό,τι θέλω με τα δικά μου λεφτά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ πια» ανέφερε η νεαρή γυναίκα και θυμήθηκε πως το εστιατόριο όπου εργαζόταν ήταν υποστελεχωμένο, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να αναγκάζονται να κάνουν τη δουλειά για «τρεις ανθρώπους με τον μισθό ενός» ανέφερε η 22χρονη influencer.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share