Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

26χρονη νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή είναι κλειστή - Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει (vid)

Σοκαριστικό περιστατικό

20 Οκτωβρίου 2021 14:28
26χρονη νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή είναι κλειστή - Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 26χρονη είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστής και μετά μόλις τον έκλεισε νόμιζε ότι αυτή δεν κατέγραφε το τι έκανε μέσα στο σπίτι της αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική. Όπως συνέβη επίσης με αυτή την 26χρονη, την οποία είχε προσλάβει μια οικογένεια για να προσέχει τα σκυλιά τους, αλλά μόλις είδαν το υλικό της κάμερας και διαπίστωσαν το τι έκανε έμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Ύστερα όμως από μία βιντεοκλήση με τη μητέρα της, συνέβη κάτι παράξενο. Η κάμερα δεν έκλεινε! Φυσικά, η ίδια δε το γνώριζε μέχρις ότου ο υπολογιστής της άρχισε να «φέρεται» περίεργα. Ακουγόταν από τα ηχεία παράξενοι θόρυβοι και ορισμένες φορές πολύ δυνατή μουσική, στη μέση της νύχτας. Δυστυχώς, όμως ήταν μόνο η αρχή!

Οι παρακάτω εικόνες είναι αποσπάσματα από το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions, βασίζεται όμως σε αληθινό περιστατικό! Το 2010, η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος χάκαρε τους υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις κατασκόπευε!

Δείτε το βίντεο:

Η νταντά μπαίνει στο σπίτι και ακούει κάτι από μέσα - Όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα θα σας κοπεί η ανάσα... (Video)

Οι κάμερες ασφαλείας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας. Όχι μόνο μπορούν να κρατήσουν ασφαλή την οικογένεια, αλλά καταγράφουν και πράγματα που μερικές φορές μας είναι αδύνατο να πιστέψουμε. Η Jenna Lee Baker ήταν η νταντά ενός 3χρονου παιδιού.

Ενώ είχε βγει έξω για δουλειές, ένας κλέφτης μπήκε στο σπίτι του παιδιού. Όταν η Jenna γύρισε με το μικρό αγόρι, ήξερε αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Φώναξε το μικρό παιδί και αμέσως έφυγε από το σπίτι!

Ευτυχώς, ο κλέφτης, που έμοιαζε με έφηβος, τρόμαξε και έφυγε από το σπίτι - αφού έψαξε στην κουζίνα και στα δωμάτια. Ωστόσο δείτε τι συνέβη σε έναν 29χρονο, ο οποίος έβαλε κάμερα για να δει αν τον απατά η γυναίκα του.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share