Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

29xρονος ήθελε να μάθει αν η γυvαίκα του τον απατά - Όταν είδε το υλικό της κάμερας... (Video)

Δεν θα πιστεύετε την αντίδραση του

22 Φεβρουαρίου 2021 14:27
29xρονος ήθελε να μάθει αν η γυvαίκα του τον απατά - Όταν είδε το υλικό της κάμερας... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 29χρονος άνδρας παρακολούθησε την κοπέλα του για να δει αν θα τον απατήσει με τον δάσκαλο της γιόγκα, αλλά του βγήκε ξινό, όταν είδε το υλικό της κάμερας!

Τότε είδε, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, την γυναίκα του με τον δάσκαλο της γιόγκας σε διάφορες στάσεις, ενώ έγινε έξαλλος με τα αγγίγματα. Μάλιστα σε κάποια στιγμή, ο γυμναστής “χτύπησε” απαλά τα οπίσ8ια της κοπέλας, ενώ της έκανε μασάζ στα πόδια.

Αν και αποτελούν μέρος της δουλειάς του και των ασκήσεων, το αγόρι της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Δείτε την απίστευτη αντίδρασή του στο βίντεο παρακάτω:

Επίσης, σε μι άλλη σοκαριστική περίπτωση κοπέλα πίστευε πως ο πατριός της απατούσε τη μητέρα της! Αυτό όμως που βρήκε από την κάμερα ξεπερνάει την πιο νοσηρή φαντασία.

26χρονη νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή της είναι κλειστή - Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει (Video)

Μια 26χρονη είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστής και μετά μόλις τον έκλεισε νόμιζε ότι αυτή δεν κατέγραφε το τι έκανε μέσα στο σπίτι της αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική. Όπως συνέβη επίσης με αυτή την 26χρονη, την οποία είχε προσλάβει μια οικογένεια για να προσέχει τα σκυλιά τους, αλλά μόλις είδαν το υλικό της κάμερας και διαπίστωσαν το τι έκανε έμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Ύστερα όμως από μία βιντεοκλήση με τη μητέρα της, συνέβη κάτι παράξενο. Η κάμερα δεν έκλεινε! Φυσικά, η ίδια δε το γνώριζε μέχρις ότου ο υπολογιστής της άρχισε να «φέρεται» περίεργα. Ακουγόταν από τα ηχεία παράξενοι θόρυβοι και ορισμένες φορές πολύ δυνατή μουσική, στη μέση της νύχτας. Δυστυχώς, όμως ήταν μόνο η αρχή!

Οι παρακάτω εικόνες είναι αποσπάσματα από το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions, βασίζεται όμως σε αληθινό περιστατικό! Το 2010, η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος χάκαρε τους υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις κατασκόπευε!

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share