Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νύφη κατέγραψε με κάμερα τον θάνατό της! Σκοτώθηκε ενώ πήγαινε με ελικόπτερο στο γάμο (vid)

Τραγική φιγούρα ο 32χρονος γαμπρός

14 Οκτωβρίου 2021 21:03
Νύφη κατέγραψε με κάμερα τον θάνατό της! Σκοτώθηκε ενώ πήγαινε με ελικόπτερο στο γάμο (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γαμπρός και οι καλεσμένοι δεν είχαν ιδέα ότι η νύφη θα ερχόταν στo γάμο με ελικόπτερο. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια για την νύφη, η οποία λίγες στιγμές πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το ελικόπτερο που θα την μετέφερε στην εκκλησία συνετρίβη καταγράφοντας με κάμερα μάλιστα η ίδια τον θάνατό της! Ενώ, ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν.

Το δυστύχημα συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η νύφη επρόκειτο να κάνει εμφάνιση-έκπληξη στον 32χρονο γαμπρό, φτάνοντας στο σημείο του γάμου με ελικόπτερο.

Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα, ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη, να απολαμβάνει την υπό κανονικές συνθήκες 15λεπτη πτήση μαζί με τον αδερφό της και την φωτογράφο, που είναι έξι μηνών έγκυος.

Ξαφνικά, όμως, η ατμόσφαιρα αλλάζει. Η εικόνα αρχίζει να τρέμει, οι επιβάτες κραυγάζουν πανικόβλητοι και το ελικόπτερο συντρίβεται σε δασική περιοχή, με την κάμερα να συνεχίζει να καταγράφει.

Το δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, συνέβη λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο της τελετής, όπου ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά την μέλλουσα σύζυγό του.

Τα τραγικά νέα αρχίζουν να γίνονται γνωστά, όταν οι μόλις έξι καλεσμένοι που γνώριζαν για την έκπληξη, είδαν ότι υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξή της νύφης σε κοντινό γήπεδο ποδοσφαίρου. Έμαθαν ότι το ελικόπτερο είχε απογειωθεί κανονικά και λίγα λεπτά αργότερα ενημερώθηκαν ότι ένα αεροσκάφος είχε πέσει σε κοντινή περιοχή.

Ο γαμπρός έμαθε το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα από τον ιερέα και υπέστη νευρικό κλονισμό.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, οι εικόνες δείχνουν πιθανά λάθη του πιλότου τα τελευταία λεπτά της πτήσης. Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται από τις αστυνομία με τη βοήθεια ειδικών στην αεροναυπηγική ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο το ελικόπτερο να χτύπησε σε δέντρο λόγω κακής ορατότητας, καθώς υπήρχε ομίχλη, σύννεφα και έβρεχε.

Η Εθνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανέφερε ότι το ελικόπτερο είχε άδεια για πτήσεις μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2017 και μπορούσε να μεταφέρει τρία άτομα συν τον πιλότο.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share