Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν - Δείτε την από μπροστά και θα... (Video)

Αδιανόητο περιστατικό

31 Αυγούστου 2021 14:16
Γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν - Δείτε την από μπροστά και θα... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε. Ενώ, μια τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας! Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Συγκεκριμένα, μια Κινέζα νύφη, ήθελε να τεστάρει πόσο πολύ την αγαπούσε ο σύζυγός της. Αλλά επέλεξε απολύτως τη χειρότερη μέρα για να το κάνει, στη φωτογράφηση πριν από το γάμο. Η γυναίκα, εμφανίστηκε εκείνη τη μέρα δείχνοντας σαν γριά.

Ο Qing Kao, η 26χρονη υποψήφια νύφη από το Shenzhen της Κίνας, εμφανίστηκε στο μελλοντικό σύζυγό της ως 50 χρόνια μεγαλύτερη, έχοντας γκρίζες και λευκές τρίχες στα μαλλιά της και ζαρωμένο πρόσωπο.

Υποτίθεται ότι το έκανε, για να δει αν ο άντρας που θα παντρευτεί θα την αγαπούσε ακόμα κι αν έμοιαζε γηραιότερη. Δυστυχώς, ο Guo Chien, ο γαμπρός, δεν βρήκε τη φάρσα καθόλου αστεία. Το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται και να ουρλιάζει ο ένας στον άλλο στη μέση της Dongmen Old Street στο Shenzhen.

Περίεργοι περαστικοί συγκεντρώθηκαν γύρω τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο γαμπρός ζήτησε από την κοπέλα να αφαιρέσει το μακιγιάζ, το οποίο αρνήθηκε έντονα. Επέμενε ότι αν θα την αγαπά μετά από 50 χρόνια, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να βγάλουν φωτογραφίες με αυτή της την εμφάνιση.

Όταν ο γαμπρός αισθάνθηκε ότι το επιχείρημά της είναι άσκοπο, απογοητεύτηκε, πέταξε τα γυαλιά του στο έδαφος και μπήκε σε ένα ταξί και έφυγε, αφήνοντας την Kao να κλαίει απεγνωσμένα στο δρόμο.

Οι παρευρισκόμενοι είπαν ότι η σοκαρισμένη «γριά νύφη» περίμενε για αρκετά λεπτά, αλλά ο γαμπρός της δεν επέστρεψε ποτέ. Μετά από λίγο, κάλεσε ένα άλλο ταξί και πήγε σπίτι της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Καλεσμένοι άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που εξόργισε πολλούς

Σόκαραν αυτοί οι καλεσμένοι που άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν! Ενώ, ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε.

Παρόλο που οι Κινέζοι είναι σχετικά συντηρητικοί όταν είναι να εκφράσουν μία ρομαντική ιδέα, γίνονται πολύ ανοιχτόμυαλοι όταν πρόκειται για παιχνίδια γάμων. Η χαρούμενη τελετή ενός ζευγαριού τέλειωσε με έναν πολύ παράξενο τρόπο όταν μία ομάδα καλεσμένων άρχισαν να γδύνουν την νύφη μπροστά στον γαμπρό.

Οι δυο τους καθόντουσαν στο κρεβάτι με τα εσώρoυχα όταν ξεκίνησαν οι αταξίες. Το ζευγάρι φαίνεται να προσπαθεί να κρυφτεί καθώς οι καλεσμένοι προσπαθούν να γδύσουν τη νύφη. Εκείνη ουρλιάζει και προσπαθεί να καλύψει το σώμα της.

Οι καλεσμένοι έκαναν μερικές προσπάθειες και ο ένας από αυτούς τεντώθηκε σε μία προσπάθεια να της βγάλει το εσώρoυχο.

Ο γαμπρός φαίνεται να νιώθει άβολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ζήτησε στους καλεσμένους να σταματήσουν ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη γυναίκα του. Πολλοί σοκαρίστηκαν στο διαδίκτυο με αυτό το βίντεο και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Στην Κίνα, τα παιχνίδια αυτά γίνονται αφού οι νεόνυμφοι τελειώσουν με την τελετή και επιστρέψουν στο νέο τους σπίτι. Συνήθως σχεδιάζονται από τους κοντινούς φίλους του ζευγαριού.

Σκοπό έχουν να δείξουν τις ευχές των φίλων του ζευγαριού να αποκτήσουν γρήγορα ένα παιδί. Βέβαια, οι καινούργιες γενιές έχουν χαλάσει πολύ το έθιμο.

Οι σκέψεις σας πάνω στο θέμα;

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share