Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη γιαγιά από την Κύπρο - Κάνει χορευτικά και «τρελαίνει» το Tik Tok

Έγινε viral

15 Σεπτεμβρίου 2021 15:42
Απίστευτη γιαγιά από την Κύπρο - Κάνει χορευτικά και «τρελαίνει» το Tik Tok
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιαγιά από την Κύπρο έχει ξετρελάνει το Tik Tok, κλέβοντας την παράσταση στα βίντεο του 22χρονου εγγονού της που πρωταγωνιστεί.

Ο Δημήτρης Ιωάννου από την Λεμεσό έχει γίνει viral στο Tik Tok λόγω της γιαγιάς του. Οι δυο τους εντυπωσιάζουν με τα χορευτικά τους και η κυρία Αντρούλα έχει ξετρελάνει τους πάντες.

Ο Tik Toker είναι φοιτητής και η γιαγιά του είναι πάνω από 70 ετών. Στην αρχή, η κυρία Αντρούλα δεν είχε ιδέα για το Tik Tοk, μέχρι την στιγμή που ο εγγονός της τής ζήτησε να κάνουν μαζί ένα βίντεο στο δρόμο, το οποίο συγκέντρωσε 10 χιλιάδες views και σιγά σιγά άρχισαν να δημιουργούν μαζί χιουμοριστικά βίντεο, όπου χορεύουν και τραγουδούν.

γιαγιά Tik Tok Κύπρος

Σήμερα, τα βίντεο των δυο τους έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views και είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την αποδοχή του κόσμου.

Η κυρία Αντρούλα πλέον είναι πολύ γνωστή στο Tik Tok, σε βαθμό, μάλιστα, που ο κόσμος την αναγνωρίζει στο δρόμο. «Δεν είναι μόνο οι γειτόνισσες που μου λένε κομπλιμέντα, αλλά δέχομαι σχόλια και από άγνωστους ανθρώπους όταν πάω στο σούπερ μάρκετ. Νιώθω πολύ νέα με αυτό το Tik Tok και ελπίζω να συνεχίσουμε. Έτσι δεν νιώθω πώς είμαι μεγάλη. Νιώθω σαν 18» υπογραμμίζει η ίδια, η οποία έχει αδυναμία στον εγγονό της.

Τα απολαυστικά βίντεο που έχουν ανεβάσει γιαγιά και εγγονός στο Tik Tok

Γιαγιά και εγγονός μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ολυμπιακός: 92χρονη γυναίκα οπαδός εμβολιάστηκε για να βλέπει την ομάδα στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: 92χρονη γυναίκα οπαδός εμβολιάστηκε για να βλέπει την ομάδα στο Καραϊσκάκη

Μία 92χρονη οπαδός του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μόνο και μόνο για να βλέπει την αγαπημένη της ομάδα από το Καραϊσκάκη.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα της Super League η κάμερα της Nova πήρε δηλώσεις από την 92χρονη κα. Πηνελόπη Χαβούζογλου, η οποία βρέθηκε στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου.

«Κόλλησα το μικρόβιο από τον άντρα μου και συνεχίζω να πηγαίνω στο γήπεδο με την κόρη μου», ανάφερε αρχικά η 92χρονη και στη συνέχεια αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό για χάρη του Ολυμπιακού.

«Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, αλλά να χάσω τον Ολυμπιακό; Είπα θα το κάνω τρέχοντας. Μόνο για τον Ολυμπιακό το έκανα», είπε χαρακτηριστικά η κα. Χαβούζογλου.

Το βίντεο της 92χρονης οπαδού του Ολυμπιακού

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share