Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της - Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της (Video)

Θα σας σηκωθεί η τρίχα μόλις δείτε τι ανακάλυψε

6 Σεπτεμβρίου 2021 14:05
24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της - Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγους μήνες αφού είχε μετακομίσει στο νέο της σπίτι μια 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο. Μόλις δείτε τι κατέγραψε με την κάμερά της θα σας σηκωθεί η τρίχα! Ενώ, η 39χρονη Ρόμπσον δήλωσε ότι «αισθάνθηκε άρρωστη» και «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» όταν είδε στην κρυφή κάμερα τι έκανε η babysitter που είχε προσλάβει.

Η γυναίκα καθαρίζοντας μια ντουλάπα ανακάλυψε ότι υπήρχε ένας κρυφός χώρος σε εκείνο το σημείο. Σαν ένα μικρό δωμάτιο. «Αγοράσαμε το σπίτι πριν μερικούς μήνες και σιγά-σιγά καθαρίζαμε τις διάφορες ντουλάπες.

Καθάριζα μία από αυτές και όπως μπορείτε να δείτε η γριά που ζούσε εδώ κρατούσε τα πάντα» σχολιάζει η γυναίκα. Όταν τελικά μπήκε στο δωμάτιο για να δείξει τι υπάρχει μέσα, όσοι είδαν το βίντεο σίγουρα ένιωσαν μια ανατριχίλα.

29χρονη νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε λόγω βλάβης - Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα... (Video)

Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστή μας, είτε για κάποια βιντεοκλήση μέσω Skype είτε απλά για να βγάλουμε μια selfie. Αυτή η 29χρονη κοπέλα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ύστερα όμως από μία βιντεοκλήση με τη μητέρα της, συνέβη κάτι παράξενο. Η κάμερα δεν έκλεινε. ΠΟΤΕ! Φυσικά, η ίδια δε το γνώριζε!

Μέχρις ότου ο υπολογιστής της άρχισε να «φέρεται» περίεργα. Ακουγόταν από τα ηχεία παράξενοι θόρυβοι και ορισμένες φορές πολύ δυνατή μουσική, στη μέση της νύχτας. Δυστυχώς, όμως ήταν μόνο η αρχή!

Το 2010, η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος χάκαρε τους υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις κατασκόπευε! Ενώ, σε ένα άλλο περιέργο περιστατικό, τοποθέτησαν μια κάμερα σε ένα δωμάτιο όπου μια μητέρα κοιμάται με το μωρό της. Αυτό που θα δείτε θα σας σοκάρει

Δείτε το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share