Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Τοποθέτησαν μια κάμερα σε ένα δωμάτιο όπου μια μητέρα κοιμάται με το μωρό της - Αυτό που θα δείτε θα σας σοκάρει (Video)

Ανατριχιαστικό περιστατικό

31 Αυγούστου 2021 10:20
Τοποθέτησαν μια κάμερα σε ένα δωμάτιο όπου μια μητέρα κοιμάται με το μωρό της - Αυτό που θα δείτε θα σας σοκάρει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τοποθέτησαν μια κάμερα σε ένα δωμάτιο όπου μια μητέρα κοιμάται με το μωρό της στο ίδιο κρεβάτι... Αυτό που ακολούθησε είναι συγκλονιστικό! Ενώ, μία έγκυος γυναίκα τράβαγε με την κάμερα την κοιλιά της. Όταν είδε τα πλάνα όμως... τρομοκρατήθηκε.

Το παρακάτω βίντεο εξηγεί το λόγο που δεν πρέπει να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι με το μωρό μας. Παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους που πρέπει να μάθετε το βρέφος να κοιμάται στην κούνια του, σε ύπτια θέση.

Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, στο κρεβάτι μπορούν να συμβαίνουν πολλά. Λόγω εξάντλησης, βαθύ ύπνο, η μαμά δεν μπορεί να καταλάβει αν συμβαίνει κάτι στο μωρό. Φυσικά το μωρό μπορεί να τραυματιστεί εύκολα ή ακόμη και να σκοτωθεί. Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις, όταν έχουν συμβεί τέτοια φρικτά πράγματα!

Δείτε το βίντεο:

Κόρη παρακολουθεί από κάμερα την μητέρα της να την «πέφτει» στο αγόρι της και εκείνος να...! (Video)

Σοκαρισμένη παρακολουθεί από την κάμερα του υπολογιστή της μια κόρη την μητέρα της να την «πέφτει» στο αγόρι της και εκείνος εν τέλει να ενδίδει! Ενώ, μία 19χρονη blogger από την Κίνα προκάλεσε χάος αφού άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι τους «το δίνει δωρεάν»!

Συγκεκριμένα, μια μητέρα συμφώνησε να κάνει στα ψέματα πως ενδιαφέρεται για το αγόρι της κόρης της, προκειμένου να δει αν θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της ότι του αρέσουν οι μεγαλύτερες... Και επιβεβαιώθηκαν!

Στην περίφημη εκπομπή ''To Catch A Cheater'' έχουμε δει σκηνικά και σκηνικά από το 2015, όταν και βγήκε στον «αέρα».

Μια κοπέλα, η Ασλει, που φοβόταν ότι ο φίλος της, Ζακ, κοιτάζει δεξιά και αριστερά και μάλιστα, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες, ζήτησε από τη μητέρα της να του στήσουν μια παγίδα, για να δει αν, τελικά, έχει δίκιο ή όχι.

Γνωρίζοντας, μάλιστα, πως η μητέρα της είναι -κάτι παραπάνω από- μια χαρά εμφανισιακά, ήξερε πως ο πήχης θα μπει... ψηλά για το αγόρι της.

Η μαμά, λοιπόν, συμφώνησε και από εκεί και πέρα ανέλαβε η εκπομπή να στήσει τις κάμερες, για να αρχίσει το σόου. Και τι σόου!

Στο ξεκίνημα του βίντεο, η μητέρα της Άσλει εμφανίζεται να συναντιέται με το αγόρι της κόρης της και με μια απίστευτη άνεση -και ερμηνεία- αρχίζει να του κάνει τα γλυκά μάτια. Στη συνέχεια, δε, σκαρφίζεται μια τρομερή ιστορία, ότι τάχα έχει βρει έναν νέο σύντροφο στην ηλικία του ανυποψίαστου Ζακ και θέλει να έχει μια εμπειρία μαζί του πρώτα, για να εντυπωσιάσει το καινούριο της αγόρι!

«Δεν βλέπω γιατί να αρνηθώ», της λέει. «Θα περάσεις και εσύ καλά», του απαντάει εκείνη.

Η Ασλει παρακολουθεί όλη αυτήν τη συζήτηση από ένα λάπτοπ, έχοντας πάθει, φυσικά, την πλάκα της ζωής της!

O Ζακ και η μητέρα της Άσλει πηγαίνουν στο σπίτι της και αφού δίνουν ένα φιλάκι, η μαμά τον αφήνει για λίγο μόνο του. Του λέει, μάλιστα, ότι «φαίνεται πως έχεις ενθουσιαστεί»...

Και ενώ ο Ζακ περιμένει, ο παρουσιαστής της εκπομπής ''To Catch A Cheater'' μπουκάρει στο σπίτι! Ο νεαρός δεν ξέρει πού να κρυφτεί, αντιλαμβανόμενος αμέσως τι έχει συμβεί.

Αρνήθηκε τα πάντα, ότι και καλά δεν είχε... βρώμικους σκοπούς στο μυαλό του και άλλα τέτοια, αλλά δεν τον πίστεψε κανείς. Κυρίως, δεν τον πίστεψε η Ασλει που τον παράτησε την αμέσως επόμενη στιγμή, αφού τον έβρισε στη μέση του δρόμου.

Υπάρχουν κάποιοι, βέβαια, στα σχόλια στο YouTube, που λένε πως δεν ήταν δίκαιο όλο αυτό για τον Ζακ αφού «ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια τέτοια γυναίκα;».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share