Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

19χρονη έμεινε έγκυος και τώρα την φωνάζουν «Παναγία» - Όταν διαβάσετε το γιατί...θα «παγώσετε»

Απίστευτο και όμως αληθινό

27 Ιουλίου 2021 22:41
19χρονη έμεινε έγκυος και τώρα την φωνάζουν «Παναγία» - Όταν διαβάσετε το γιατί...θα «παγώσετε»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 19χρονη έμεινε έγκυος και τώρα την φωνάζουν «Παναγία». Όταν διαβάσετε το γιατί θα «παγώσετε»! Επίσης, μια 28χρονη από το Σουόνσι της Ουαλίας νόμιζε πως είναι έγκυος, αφού έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει. Όταν πήρε όμως τεστ εγκυμοσύνης...

Η Σαμάνθα Λιν Ισαμπέλ αποκάλυψε ότι ήταν μόλις 19 ετών όταν άρχισε να έχει κράμπες στο στομάχι της και συνειδητοποίησε ότι είχε καθυστέρηση.

Υπενθυμίζοντας ότι αυτή και ο φίλος της είχαν κερατώσει ο ένας τον άλλον, αποφάσισε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης ... και έπειτα έκανε άλλα έξι τεστ, για να είναι σίγουροι - όλα αυτά ήταν θετικά.

Τελικά πήγε να επισκεφθεί έναν γιατρό που της είπε ότι ήταν πέντε εβδομάδες έγκυος, παρά το γεγονός ότι ήταν παρθένα.Η Σαμάνθα πιστεύει ότι πιθανότατα έμεινε έγκυος όταν αυτή και ο φίλος της Άλεξ είχαν αγγίξει τα γεννητικά όργανα του άλλου ενώ ήταν στις γόνιμες μέρες.

Η Σαμάνθα παραδέχτηκε ότι «δεν ένιωθε έτοιμη να αποκτήσει παιδί», αλλά αποφάσισε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη ούτως ή άλλως, γέννησε τον Μπέντλει, ο οποίος είναι τώρα πέντε. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, μετά από αυτή την σύλληψη έχει αποκτήσει το ψευδώνυμο Παναγία. Μπορεί, λοιπόν, άλλοι να έχουν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να τα ρίχνουν ακόμα και στην γάτα τους, ωστόσο αυτό που συνέβη στην κοπέλα είναι σαν εξωπραγματικό.

Αλλά αυτή και ο Άλεξ εξακολουθούν να είναι δυνατοί, η Μπέντλεϋ έχει τώρα έναν μικρό αδερφό που ονομάζεται Τεο, ο οποίος είναι ενός, και το αστείο TikTok που έκανε έχει προβληθεί περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές.

Αν είστε πολύ μπερδεμένοι με όλα αυτά τότε επιτρέψτε μου να σας πω, δεν είστε μόνοι. Σπάνια είναι δυνατόν να μείνετε έγκυος χωρίς πλήρη επαφή, σύμφωνα με τη γυναικολόγο Τζένιφερ Λίνκολν .

κοπέλα που έμεινε έγκυος χωρίς ερωτική συνεύρεση

Ο Δρ Λίνκολν είπε στο Buzzfeed: "Το σπέρμα πρέπει να μπει σε κόλπο. Δεν έχει σημασία τι το βάζει εκεί - είτε πρόκειται για π@ος, δάχτυλο- αλλά μόλις φτάσει εκεί, μπορεί να ταξιδέψει μέσω του τραχήλου της μήτρας, και να γονιμοποιήσει. "

Συνέχισε να προσθέτει ότι η εγκυμοσύνη χωρίς ερωτική συνεύρεση είναι ασυνήθιστη, αλλά μπορεί να συμβεί, εξηγώντας: "Όπως έχω πει προηγουμένως, χρειάζεται μόνο ένα σπέρμα που είναι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή!"

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share