Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παραδεισένιο νησί: Διακοπές τον Αύγουστο με 30 ευρώ!

Τρομερή ευκαιρία!

25 Μαΐου 2020 08:22
Παραδεισένιο νησί: Διακοπές τον Αύγουστο με 30 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας αποκαλύπτει νησιά στα οποία μπορείτε να περάσετε τις πιο φθηνές σας διακοπές, ειδικά τώρα στην εποχή του κορωνοϊού!

Χτες σας παρουσιάσαμε το νησί που θα περάσεις τις διακοπές σου με 25 ευρώ την ημέρα και σήμερα σε πάμε... Δωδεκάνησα για το νησί με 30 ευρώ την μέρα;

Που πάμε; Στην μαγευτική Ρόδο! Συγκεκριμένα από 30€ ξεκινούν τον Αύγουστο τα δίκλινα στα χωριά της Ρόδου και στην Κω. Το πρόβλημα εδώ είναι τα ακτοπλοϊκά, που ανέρχονται στην περίπτωση της Ρόδου στα 100€ και κάτι πήγαινε-έλα από τον Πειραιά.

Η Ryanair το αντισταθμίζει αυτό τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, αλλά φτηνά αεροπορικά Αύγουστο δεν περιμένατε, έτσι; Η χαμηλότερη τιμή που εντοπίσαμε για τον Αύγουστο, βέβαια, είναι και πάλι χαμηλότερη από το πλοίο –στα 98€ πήγαινε-έλα, με φόρους και δύο χειραποσκευές 10 κιλών.

Χαμηλές τιμές έχουν και οι μικρές ομορφιές σαν την Τήλο (στα 40-50€ τον Αύγουστο δίκλινα ), την Κάλυμνο (στα 35€ τον Αύγουστο αυτό το δίκλινο και αυτό το στούντιο) και τη Λέρο (στα 40€ , στα 50€). Τα ακτοπλοϊκά ως εδώ κυμαίνονται στα 80€ για τη Λέρο, στα 110€ για την Τήλο και στα 104€ για την Κάλυμνο.

5 πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων που θα κάνεις διακοπές τον Αύγουστο με 50 ευρώ

Φέτος το καλοκαίρι και να θέλαμε κάτι διαφορετικό αναγκαστικά οι καλοκαρινές μας αποδράσεις έχουν άρωμα ελληνικό!

Χτες σας αποκαλύψαμε εδώ στο Athensmagazine.gr το νησί που θα κάνεις διακοπές με μόλις 10 ευρώ την ημέρα, ενώ πρόσφατα είχαμε και ένα δωράκι για τους Αθηναίους της παρέας αφού σας παρουσιάσαμε το ελληνικό νησί, μια ανάσα από την Αττική, που θα περάσεις με 50 ευρώ τις διακοπές σου!

Σήμερα το πάμε ένα βήμα παρακάτω και σου ετοιμάζουν τις διακοπές σου για τον Αύγουστο! Οι περισσότεροι από εσάς άλλωστε επιλέγετε τον συγκεκριμένο μήνα για ώρες ξεκούρασης και καλοπέρασης!

Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν τα 5 νησιά των Κυκλάδων που θα περάσεις τις διακοπές σου με 50 ευρώ την ημέρα; Ποια είναι αυτά;

Οι «μικρές» (πέραν των Κουφονησίων, που πολύ καιρό το γλίτωσαν το trend, κάποια στιγμή θα το πάθαιναν) Ηρακλειά, Δονούσα, Σχοινούσα, Ανάφη και Σίκινος έχουν ωραιότατα δωμάτια στα 50-60€ το δίκλινο τον Αύγουστο – Έχουν, επίσης, μια κάποια ανοχή στο ελεύθερο κάμπινγκ (πλην της Σχοινούσας), πολύ καλές τιμές στο φαγητό και ακτοπλοϊκά στα 70€ περίπου πήγαινε-έλα από Πειραιά.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share