Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νησί όνειρο: Εκεί θα περάσεις φέτος τις διακοπές σου με 25 ευρώ τη μέρα!

Υπέροχο!

24 Μαΐου 2020 13:24
Νησί όνειρο: Εκεί θα περάσεις φέτος τις διακοπές σου με 25 ευρώ τη μέρα!

Αν αυτό που θέλεις είναι διακοπές σε νησί για φέτος, τότε σου προτείνουμε μια εξαιρετική και οικονομική λύση, γνωρίζοντας έναν τόπο με σπάνιες ομορφιές, από τις ατελείωτες που μετρά το Αιγαίο.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τη Λήμνο, με το νησί να προσφέρεται για όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς. Μπορείς, μάλιστα, εκεί να περάσεις υπέροχα με μόλις 25 ευρώ τη μέρα, ενώ μην ξεχνάς τα υπέροχα νησιά των Κυκλάδων, όπου θα μπορέσεις να μείνεις τον Αύγουστο με κόστος μόλις στα 50 ευρώ.

Πού θα μείνεις στη Λήμνο

Στη Μύρινα και το Ατσίκι και στο Μούδρο υπάρχουν καλές επιλογές για διαμονή. Sevdali Hotel με 250 ευρώ το δίκλινο που σημαίνει 25 ευρώ το άτομο το βράδυ.

Rooms to Let Foteinh με 88 ευρώ το άτομο συνολικά. Aegeon με 112 για τα 5 βράδια. Pan-Dora Apartments με 150 ευρώ το άτομο, που είναι και το ανώτατο όριο. Ξέρω ότι είναι μεγάλο νησί – το 8ο μεγαλύτερο – αλλά έχει πολλά γραφικά χωριουδάκια, που αν δεις μερικά είναι σα να τα ‘χεις δει όλα. Αν μείνεις στη Μύρινα θα δεις και το κάστρο. Από παραλίες οι περισσότερες είναι ελεύθερες, άρα θα κάνεις ανέξοδα μπάνια. Στη Μύρινα έχει 4 παραλίες για να πας, οπότε δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείς πολύ.

Πώς θα περάσεις τον χρόνο σου στο νησί του Ηφαίστου

Τα υπόλοιπα 25 ευρώ θα τα ξοδέψεις στη Γλαροπούλα, στο Λιμανάκι, στις Τζιτζιφιές για ψαρικά, ενώ μπορείς να την βγάλεις με σουβλάκια και άλλα ψητά στο Λιμάνι ή την Πίτα του Μαντέλα. Για τα ψαρικά μπορείς να φας οκ με 12-13 ευρώ. Στα σουβλάκια δεν χρειάζεται μιζέρια. Οπότε σου μένουν από 10 μέχρι 20 ευρώ. Τα οποία μπορείς να τα ξοδέψεις για να πας σε παραλία άλλου οικισμού με ταξί ίσως και να πιεις ποτό στον Καραγκιόζη ή στο Manos Beach Bar. Άνετα 50 ευρώ για κάθε μέρα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share