Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Αυτό είναι το κρουαζιερόπλοιο 155 μέτρων που θα κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο!

Η κατασκευή του σκάφους θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο!

10 Απριλίου 2019 18:33
Αυτό είναι το κρουαζιερόπλοιο 155 μέτρων που θα κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο!

Το SeaDream, ένα κρουαζιερόπλοιο που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε ταξίδια πολυτελείας, θα κατασκευαστεί στο ναυπηγείο της Μανγκάλια (Mangalia) στη Ρουμανία, μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του ομίλου Damen Shipyards με το SeaDream Yacht Club, με έδρα τη Νορβηγία.

Το σκάφος, μήκους 155 μέτρων, θα είναι έτοιμο να ταξιδέψει σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας και πιστοποιήσεις που θα του επιτρέπουν να προσεγγίσει πολικούς προορισμούς.

Αυτό είναι το κρουαζιερόπλοιο 155 μέτρων που θα κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο!

Να σας θυμίσουμε ένα Ταξίδι στην Καραϊβική: Ένα νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο μόνο για ενήλικες θα ταξιδέψει για πρώτη φορά!

Η κατασκευή του σκάφους θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, με προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το ναυπηγείο θα κατασκευάσει επίσης πλοία μεταφοράς επιβατών και πλοίο για υπεράκτιες εκμεταλλεύσεις, με χωρητικότητα φόρτωσης άνω των 10.000 τόνων.

Προκειμένου να εκπληρωθούν οι πρόσφατες συμβάσεις, περισσότεροι άνθρωποι θα προσληφθούν στο ναυπηγείο.

Θα πάθετε πλάκα!Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου!

Θα πάθετε πλάκα!Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου (video)

Το «Symphony of the Seas» της Royal Caribbean, είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

Μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 6.000 επισκέπτες σε 18 διαφορετικά καταστρώματα. Απευθύνεται σε κάθε είδους επισκέπτη ακόμα και σε παιδιά και προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων και επιλογών.

Βουτιές σε πισίνες, προσομοιωτές ιστιοπλοΐας ή και zipline είναι μερικά από τα πράγματα που μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share