Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

The Voice: Η δικαστικός που "άφησε" τα πάντα για το τραγούδι! (Video)

Πώς αντέδρασαν οι κριτές μόλις την άκουσαν;

13 Οκτωβρίου 2019 22:50
The Voice: Η δικαστικός που

Η σκηνή του The Voice γέμισε ταλέντα απόψε και ένα από αυτά ήταν και η δικαστικός που άφησε τις δικαστικές αίθουσες για να τραγουδήσει μπροστά στους 4 κριτές!

Η Χριστίνα Πετρή είναι δικηγόρος και εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρία, ασκώντας με επιτυχία το επάγγελμά της.

Τίποτα όμως δεν την σταμάτησε για να κατακτήσει το όνειρο της και μια θέση στο παιχνίδι μουσικής! The Voice: Αυτός είναι ο παίκτης που "άγγιξε" με την ιστορία του και τον διεκδίκησαν όλοι οι κριτές! (Video)

Όμορφη, εντυπωσιακή και ταλαντούχα. Η 29χρονη Χριστίνα δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές από την αρχή και όλα έδειχναν πως δεν θα γυρίσει κανείς.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Ελεονώρα Ζουγανέλη τελευταία στιγμή έκαναν την ανατροπή και πάτησαν το κουμπί. Εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Δείτε το βίντεο:

The Voice: Επική ατάκα από παίκτρια στην Έλενα Παπαρίζου!

Στο «The Voice» του ΣΚΑΪ, τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα, αυτό όμως ποτέ ξανά! Η επική ατάκα από παίκτρια στην Έλενα Παπαρίζου!

Η 19χρονη Ιωάννα Θεοχαρίδου, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι «Senorita».

Όπως η ίδια είπε, έχει μεγάλωσε μέσα στο μαγαζί του παππού της με μουσικά όργανα, οπότε η μουσική ήταν κάτι που λάτρευε από μικρή.

Η Ιωάννα όμως δεν φάνηκε να κερδίζει τους κριτές, μόνο η Έλενα Παπαρίζου γύρισε την καρέκλα της και την πήρε στην ομάδα της!

Όταν η Έλενα της ζήτησε να συστηθεί στο κοινό, εκείνη μεταξύ άλλων πέταξε και μια ατάκα που μόνο σχέση με τη μουσική δεν είχε.

Τι ήταν αυτό; Ότι... διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

The Voice: Διαγωνιζόμενη τρολάρει άσχημα το Σάκη Ρουβά!

Στο σημερινό επεισόδιο του «The Voice» οι auditions συνεχίζονται! Η πρώτη παίκτρια που είδαμε έκανε ένα απίστευτο τρολ στον Σάκη Ρουβά! Τον άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Να σας θυμίσουμε τι έγινε στην πρεμιέρα του σόου!

Η Σάρα είναι από το Λίβανο και όταν βγήκε στην πίστα να τραγουδήσει φάνηκε να είναι πολύ καλή, όμως καμία καρέκλα δεν γύριζε.

Όταν τελείωσε την ερμηνεία της ο Σάκης Ρουβάς πάτησε το κουμπί και γύρισε!

Ήταν ο μόνος που την διεκδικούσε, άρα ήταν φανερά στην ομάδα του, χωρίς να κοπιάσει να την κάνει δικά του.

Όταν όμως εκείνος της μίλησε, η Σάρα δεν του μιλούσε Ελληνικά, αφήνοντας τον Σάκη κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Συνέχισε για πολύ ώρα να μιλάει ξένες γλώσσες μέχρι που κάποια στιγμή μίλησε ελληνικά και ο Σάκης Ρουβάς έμεινε και πάλι με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share