Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

The Voice πρεμιέρα: Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα! Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Τι ανέφερε για Καπουτζίδη και Νάργες;

27 Σεπτεμβρίου 2019 21:33
The Voice πρεμιέρα: Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα! Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε το «The Voice» με την λαμπερή Χριστίνα Μπόμπα την οποία βλέπουμε πρώτη φορά στην παρουσίαση. Μάλιστα, έγινε και αναφορά στον Καπουτζίδη και την Νάργες.

Η αναζήτηση για την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας ξεκίνησε και οι τέσσερις κριτές πήραν θέση "μάχης" με την Ελεονώρα Ζουγανέλη να μπαίνει για πρώτη φορά στην "αρένα".

Ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε στη σκηνή και καλωσόρισε το κοινό και τους τηλεθεατές και υπενθύμισε πως φέτος υπάρχει ένας αέρας αλλαγής. Στην συνέχεια υποδέχτηκε τους κριτές, αλλά και την Χριστίνα Μπόμπα η οποία ήταν εντυπωσιακή.

Τρίτωσε το κακό: Ποιος αποχωρεί από το "Voice";

Μέσα στο καλοκαίρι ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ο παρουσιαστής του «The Voice» στον ΣΚΑΪ και λίγες μέρες μετά ο Κωστής Μαραβέγιας ανέφερε ότι φέτος δεν θα κάτσει στην καρέκλα του κριτή. Και αφού βρέθηκαν οι αντικαταστάτες τους -στη θέση του Κωστή θα δούμε την Ελεονώρα Ζουγανέλη και στη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα- έρχεται ακόμη μία παραίτηση στο μουσικό show.

Δείτε επίσης: Η Χριστίνα Μπόμπα σε ρόλο παρουσιάστριας;

H Λάουρα Νάργες με μία ανάρτησή της στο facebook έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από το Voice: «Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece… ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης…Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share