Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Τα online μαθήματα που θα κάνουν το χρόνο σου πιο ευχάριστο όσο #μένουμε_σπίτι!

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

2 Απριλίου 2020 13:30
Τα online μαθήματα που θα κάνουν το χρόνο σου πιο ευχάριστο όσο #μένουμε_σπίτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι μας έχουμε κάποιο χόμπι ή κάποια δραστηριότητα που αγαπάμε. Μιας λοιπόν και #μένουμε_σπίτι και έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο μήπως να κάνουμε μερικά online μαθήματα για να εξασκήσουμε το χόμπι μας παραπάνω και να μάθουμε παράλληλα και μερικά ακόμη πράγματα γι' αυτό που αγαπάμε; Παρακάτω σου έχουμε μια λίστα για να εξασκηθείς online σε ότι κι αν αγαπάς!

Online γυμναστική

Για την online γυμναστική, υπάρχει ένα διαμαντάκι, το fitnessblender.com, στο οποίο μπορείς να βάλεις τον χρόνο που θέλεις να κάνεις γυμναστική, το φύλο, τα κιλά, το ύψος σου, τις θερμίδες που θες να κάψεις και το είδος γυμναστικής που θέλεις να κάνεις, και η πλατφόρμα σου βγάζει μια σειρά από δωρεάν videos για γυμναστική στο σπίτι, όπου σου δείχνει την κάθε άσκηση βήμα- βήμα


Online μαθήματα φωτογραφίας

Αν η φωτογραφία είναι το χόμπι σου και θέλεις να την εξελίξεις παραπάνω, θα βρεις πολλά tutorials από φωτογράφους για φωτογραφία και Photoshop στο YouTube.

Παράλληλα, στο Lifehacker βρήκαμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν μάθημα πάνω στα βασικά της φωτογραφίας, στο alison.com υπάρχει μια σειρά από εξειδικευμένα μαθήματα φωτογραφίας, όπως επίσης και στο γνωστό σε όλους udemy.com, ενώ η Adobe έχει κανάλια στο YouTube με δωρεάν tutorials φωτογραφίας, αλλά και Photoshop.

Online μαθήματα ζωγραφικής

Πολλά κανάλια στο YouTube μπορούν να σε κάνουν expert στη ζωγραφική, ενώ στο skillshare.com θα βρεις μια σειρά από μαθήματα με διαφορετικές τεχνικές. Το udemy.com φυσικά έχει κι εκείνο section με δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής.

Online μαθήματα χορού

Στο learntodance.com μαθαίνεις αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: Να χορεύεις! Δεκάδες δωρεάν videos είναι διαθέσιμα για σένα με διαφορετικά είδη χορού, ενώ το skillshare.com έχει επίσης μερικά πολύ χρήσιμα videos με χορό.

Και σ’ αυτή την περίπτωση, μην ξεχάσεις να αναζητήσεις στο YouTube videos με τον χορό που θες να μάθεις. Θα βρεις τόσα πολλά διαφορετικά videos που δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Online μαθήματα μαγειρικής

Εάν θέλεις να βγάλεις τον σεφ που κρύβεις μέσα σου και σ’ αρέσει να ξεχνιέσαι με τις ώρες στην κουζίνα δοκιμάζοντας νέες συνταγές, τότε θα λατρέψεις τη σειρά δωρεάν μαθημάτων στο instructables.com και το skillshare.com. Βασικές τεχνικές και skills που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν μάγειρα!

Η έκπληξη που σε περιμένει; Ο Gordon Ramsay έχει ένα πολύ ενδιαφέρον κανάλι στο YouTube όπου δείχνει εύκολες συνταγές!

Φυσικά, μην ξεχνάς πως tips και videos για μαγειρική θα βρεις παντού, απ’ τα social media μέχρι το YouTube και τα websites Ελλήνων και ξένων σεφ!

Αν πάλι είσαι gym addicted, δες εδώ τα κορυφαία κανάλια για να φτιάξεις "κορμί" απ το Youtube!

 

Ροή ειδήσεων

Share