Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Κατακόρυφη αύξηση των χρηστών του Tik Tok εν μέσω καραντίνας!

Ένας ευχάριστος τρόπος να περάσεις την ώρα σου!

2 Απριλίου 2020 12:28
Κατακόρυφη αύξηση των χρηστών του Tik Tok εν μέσω καραντίνας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Tik Tok ήταν έτσι κι αλλιώς μία από τις κορυφαίες και αγαπημένες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες με τη διαφορά πως τώρα λόγω καραντίνας τα downloads αυξήθηκαν κατακόρυφα και μαζί και οι χρήστες του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη εφαρμογή που οι χρήστες της έδειξαν να την εκτιμούν περισσότερο λόγω κορωνοϊού, δείτε εδώ τη ραγδαία αύξηση βίντεοκλήσεων μέσω Skype!

Η εφαρμογή ξεκίνησε με πολύ νεαρό κοινό, όμως, πλέον την έχουν αγαπήσει και οι μεγαλύτεροι. Θα δεις ακόμα και γιαγιάδες να έχουν δικό τους κανάλι και να ανεβάζουν videos! Αν μη τι άλλο είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάς την ώρα σου είτε κοιτώντας βίντεο άλλων, είτε φτιάχνοντας τα δικά σου.

Πώς λειτουργεί το Tik Tok;

Στο Tik Tok φτιάχνεις videos διάρκειας 3 με 60 δευτερολέπτων, στο οποίο βάζεις την αγαπημένη σου μουσική, ενώ το video παίζει σε επανάληψη.

Υπάρχουν έτοιμα templates για να ξεκινήσεις και να πάρεις έμπνευση, ενώ μπορείς να φτιάξεις το video απ’ το 0.

Στο Tik Tok επίσης θα βρεις πολλές ιδέες για φάρσες, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένα concepts που γίνονται viral, ειδικά ανάμεσα σε ζευγάρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ένας μέσος χρήστης ξοδεύει στο Tik Tok 52 λεπτά της ημέρας του!

Ειδικά τώρα, τον καιρό της καραντίνας, ο χρόνος αλλά και οι χρήστες έχουν αυξηθεί, αφού πλέον οι περισσότεροι που είχαν κατεβάσει το Tik Tok για να χαζεύουν τα videos των άλλων, έχουν μπει στον πειρασμό και ανεβάζουν και τα δικά τους! Και πραγματικά, εάν μπεις μια φορά, θα κολλήσεις!

Σε αντίθεση με τις περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές, η συγκεκριμένη δεν δημιουργήθηκε στη Silicon Valley, αλλά στην Κίνα από τον 36χρονο Ζάνγκ Γίμιγνκ.

Οι εκτιμήσεις του Forbes αναφέρουν ότι ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας είναι ο δέκατος πιο πλούσιος Κινέζος, με την προσωπική του περιουσία να εκτιμάται στα 16.2 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, ο ίδιος είναι στη θέση 70 στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους της γης.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share