Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Κατακόρυφη αύξηση των βιντεοκλήσεων μέσω Skype

Αύξηση κατά 70%

30 Μαρτίου 2020 21:46
Κατακόρυφη αύξηση των βιντεοκλήσεων μέσω Skype
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιας και οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον εργάζονται μέσω τηλεργασίας λόγω κορωνοϊόυ η Microsoft ανακοίνωσε κατακόρυφη αύξηση στις βίντεοκλησεις μέσω Skype.

Συγκεκριμένα, 70% αύξηση καταγράφηκε κατά το μήνα Μάρτιο,ενώ οι κλήσεις ανάμεσα σε χρήστες αυξήθηκαν κατά 220%.

Το Skype αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν περί τα 40 εκατ. άνθρωποι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ωστόσο, αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των ατόμων που εργάζονται από το σπίτι, δείτε εδώ τα πέντε βήματα για ασφαλή τηλεργασία.

Instagram - Αλλάζει λόγω κορωνοϊού

Το Instagram δεν θα μπορούσε να μην προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχει επιβάλει στις ζωές μας ο κορωνοϊός. Έτσι προσθέτει κάτι καινούριο για να βοηθήσει τους χρήστες παγκοσμίως που βρίσκονται σε καραντίνα.

Πολλοί πλέον περνούν πολλές ώρες στο σπίτι και στα social media, και μιας και δεν μπορούν να συναντηθούν το Instagram δίνει μια νέα δυνατότητα.

Το νέο χαρακτηριστικό στην βιντεοσυνομιλία ενώνει ξανά τις παρέες, έστω και εικονικά. Αυτή το χαρακτηριστικό θα επιτρέπει σε όποιο το επιθυμεί να βλέπει αναρτήσεις στην εφαρμογή ενώ κάνει βιντεοσυνομιλία με τους φίλους του. «Για να βοηθήσουμε τον κόσμο να μείνει συνδεδεμένος, παρουσιάζουμε το media sharing, ένα νέο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να βλέπετε Instagram posts μαζί με τους φίλους σας μέσω βιντεοκλήσης», αναφέρουν οι ιθύνοντες.

Συγκεκριμένα, μέσω του media sharing, ενώ συνομιλεί κάποιος με τους φίλους του, μπορεί να προβάλλει τις αποθηκευμένες, liked ή προτεινόμενες φωτογραφίες και video για να τα δουν όλοι μαζί!

Instagram βιντεοκλήση

Πριν λίγο καιρό είχε προβεί σε ακόμα μια αλλαγή στα stories, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share