Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τα 4+1 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για το κινητό σου!

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

17 Μαρτίου 2020 15:14
Τα 4+1 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για το κινητό σου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα που #μένουμε_σπίτι αναρωτιόμαστε πώς θα περάσει ευχάριστα ο χρόνος μας. Όση τηλεόραση κι αν δεις, όσα βιβλία κι αν διαβάσεις κάπως πρέπει να γεμίσεις τις κενές σου ώρες. Γι' αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για να κατεβάσεις στο κινητό σου! Πρόσεξε όμως, είναι άκρως εθιστικά! Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Tetris

Πάντα αγαπημένο παιχνίδι, all time classic, το Tetris μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν και να λιώσεις με τις ώρες. Πρόκειται για το απόλυτο παιχνίδι παζλ, το οποίο είναι εθιστικό και παίζεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Beach Buggy Racing 2

Στο Beach Buggy Racing 2 ανταγωνίζεσαι αυτοκίνητα και οδηγούς απ’ όλο τον κόσμο! Αγώνες σε αιγυπτιακές πυραμίδες, κάστρα με δράκους, ναυάγια πειρατικών καραβιών και πολλά ακόμα θα συναντήσεις σ’ αυτό το απίστευτο racing game!

Void Tyrant

Ένα περιπετειώδες παιχνίδι στρατηγικής, το Void Tyrant σε καλεί να βάλεις κάτω το μυαλό σου, τη στρατηγική σου σκέψη αλλά και την τύχη σου για να καταφέρεις να κερδίσεις!

Tiny Tomb: Dungeon Explorer

Τέσσερις κόσμοι επιπλέουν στην άκρη του σύμπαντος. Για να σώσεις τους φίλους σου θα πρέπει να περάσεις μια σειρά από δοκιμασίες, ενώ θα πρέπει να τα βάλεις και με το… τέρας του Tiny Tomb: Dungeon Explorer.

OCO

Το OCO είναι ένα πανέξυπνο παιχνίδι που σε βάζει να χρησιμοποιήσεις χειριστήρια απλής επιλογής για να ξεκινήσεις, να τρέξεις, να γλιστρήσεις, να πηδήξεις και να λύσεις τελικά 135 hand-crafted παζλ.

Επειδή όμως ξέρουμε πως δεν θα χρησιμοποιήσεις το κινητό σου μόνο για να παίξεις αλλά και για να ενημερωθείς για τις εξελίξεις, δες εδώ πώς αντιδρά το instagram απέναντι στον κορωνοϊό!

 

Ροή ειδήσεων

Share