Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ριζικές αλλαγές στα κινητά!

Σοκ!

2 Ιανουαρίου 2020 20:25
Ριζικές αλλαγές στα κινητά!

Εντός του 2020 έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στα κινητά και συγκεκριμένα στις σελφοκάμερες! Ωστόσο, μην ξεχνάμε και τη μικρή αλλά θαυματουργή αλλαγή που έκανε το Instagram!

Τα τελευταία χρόνια οι κάμερες στα κινητά τηλέφωνα αποτελούν ένα από τα βασικότερα κριτήρια επιλογής τους από τους καταναλωτές.

Καθώς, λοιπόν, οι βασικές κάμερες των smartphones αυξάνονται σχεδόν κάθε χρόνο τα πράγματα δεν είναι τα ίδια για τις μπροστινές κάμερες με τις οποίες τραβάμε selfies.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιστότοπος trustedreviews.com οι μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες αποφάσισαν να τοποθετούν της μπροστινές κάμερες κάτω από την οθόνη, η οποία και θα καλύπτει το μέγιστο κομμάτι της μπροστινής πλευράς των κινητών.

Θες να κατεβάσεις φωτογραφίες από το instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος!

Παρ' όλο που το instagram είναι το πιο δημοφιλές και αγαπημένο μέσο δικτύωσης ένα πρόβλημα βασανίζει τους χρήστες του εδώ και καιρό. Όλοι ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να κατεβάσουν μια φωτογραφία αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα. Αυτά μέχρι σήμερα, γιατί το Athensmagazine.gr σου βρήκε τη λύση! Ωστόσο, μην ξεχνάμε και τη μικρή αλλά θαυματουργή αλλαγή που έκανε πρόσφατα το δημοφιλές social media!

Μπορεί κατά λάθος να έσβησες τη φωτογραφία που μόλις ανέβασες και να έχεις αντίγραφο μόνο στο Instagram σου ή να θέλεις να αποθηκεύσεις μια φωτογραφία σου απ’ το 2015 που υπάρχει μόνο στο social media.

Ευτυχώς για σένα, το Instagram έχει ένα downloader tool, το οποίο σου επιτρέπει να κατεβάσεις όλα τα data σου, ανάμεσά τους και οι φωτογραφίες σου, με μια απλή διαδικασία.

Ο τρόπος να αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram:

  • Κάνε login στο Instagram από έναν web browser και πήγαινε στο προφίλ σου.
  • Κάνε κλικ πάνω δεξιά και πήγαινε εκεί που λέει «Edit Profile» και στη συνέχεια επίλεξε το tab «Privacy and Security».
  • Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να δεις μια σελίδα που λέει «Account Privacy» πάνω πάνω. Αν το δεις αυτό, κάνε scroll down και θα δεις ένα πεδίο που λέει «Data Download» με ένα link που γράφει «Request Download».
  • Κλίκαρε το link.
  • Θα χρειαστεί να βάλεις το email και τον κωδικό σου για να επιβεβαιώσεις το ποιος είσαι αλλά και το πού θέλεις να σου αποσταλούν τα στοιχεία.
  • Μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία και απ’ το app του Instagram.

Όλα τα αρχεία θα σου αποσταλούν στο email σου!

Εάν θες να αποθηκεύσεις φωτογραφίες άλλου…

Χρησιμοποίησε απλά το DownloadGram, το οποίο σου επιτρέπει να κατεβάσεις οποιαδήποτε φωτογραφία θέλεις!

Υπάρχει, βέβαια, πάντα και η επιλογή του screenshot αλλά εκεί χάνεις σε ποιότητα!

Φυσικά, πρέπει να σου πούμε πως ακόμα κι αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις οποιαδήποτε φωτογραφία θέλεις, θα πρέπει να σέβεσαι τον άνθρωπο που την έχει τραβήξει ή την έχει ανεβάσει και να μην την χρησιμοποιήσεις σαν να είναι δικά σου τα πνευματικά δικαιώματα.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share