Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Το Facebook ετοιμάζει ένα νέο ειδησεογραφικό tab!

Θα λειτουργήσει από το φθινόπωρο!

10 Αυγούστου 2019 16:23
Το Facebook ετοιμάζει ένα νέο ειδησεογραφικό tab!

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε ένα tab ειδήσεων για να προσφέρει «αξιόπιστες ειδήσεις» στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου από αυτό το φθινόπωρο. Nα σας θυμίσουμε ότι Αλλάζουν όνομα το Instagram και WhatsApp!

Όπως αναφέρει το cnbc.com, η καρτέλα θα προσφέρει στην ειδησεογραφία μεγάλη προβολή στο Facebook, δίπλα σε βασικά χαρακτηριστικά όπως το News Feed (το οποίο περιλαμβάνει ενημερώσεις από φίλους), το Messenger και το Watch (για βίντεο).

Το Facebook ετοιμάζει ένα νέο ειδησεογραφικό tab!

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δουλεύει για αυτό το χαρακτηριστικό μετά από άρθρο της Wall Street Journal στο οποίο γινόταν αναφορά ότι το Facebook έχει προσεγγίσει πολλά Μέσα Ενημέρωσης όπως η Washington Post και το Bloomberg για να τους δώσει έως και 3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως προκειμένου να του παραχωρήσουν άδεια για τις ειδήσεις τους.
«Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για να μοιραστούμε σχετικά με το άρθρο της WSJ, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι εργαζόμαστε σε μια καρτέλα ειδήσεων για να ξεκινήσουμε αυτό το φθινόπωρο», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο CNBC.

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Το συνέδριο της Apple λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ενημερώνει για τις αναβαθμίσεις και τις αλλαγές στα προγράμματα των iPhone και των υπόλοιπων συσκευών της εταιρίας.

Την παρουσίαση άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, ο οποίος και αναφέρθηκε σε μια σειρά από αναβαθμίσεις και νέα προϊόντα που ο αμερικανικός κολοσσός θα ρίξει στην αγορά απέναντι στην Google, αλλά και την Facebook.

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται επαγγελματικά με την πληροφορική ήταν το υπερόπλο της Apple, το νέο Mac Pro, ένας υπερυπολογιστής που στην εταιρία ευελπιστούν να σβήσει τις εξευτελιστικές κριτικές του προκατόχου του.

Το νέο iOS13 γίνεται μαύρo

Σύμφωνα με τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της Apple, το νέο iOS 13 θα περιλαμβάνει εφαρμογή ξεκλειδώματος οθόνης με αναγνώριση προσώπου, λειτουργική και 30% πιο γρήγορη. Παράλληλα, αναμένεται μια γενναία ανανέωση στο Store των iPhone το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές 50% πιο μικρές σε όγκο, ενώ και οι αναβαθμίσεις των ήδη εγκατεστημένων συμπιέζονται σε όγκο κατά 60%.

 

Ροή ειδήσεων

Share