Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Τεράστια προσοχή: Αν έκανες το FaceApp την πάτησες! Πλέον έχεις πρόβλημα με...

Οι ειδικοί προειδοποιούν όλους όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή!

18 Ιουλίου 2019 10:28
Τεράστια προσοχή: Αν έκανες το FaceApp την πάτησες! Πλέον έχεις πρόβλημα με...

Προσοχή! Το FaceApp μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες σας τις φωτογραφίες! Οι ειδικοί προειδοποιούν όλους όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή! Μπορεί η εφαρμογή να προσφέρει άφθονο γέλιο σε όλους αλλά πρέπει οι χρήστες να ιδιαίτερα προσεχτικοί με την ρώσικη εφαρμογή! Έχει κάνει θαύματα η τεχνολογία αφού μπορεί να μας δείχνει γερασμένους αλλά ταυτόχρονα και νέους!

Η εφαρμογή αυτή που έχει γίνει viral και που χρησιμοποιούν για να δουν είτε πώς είναι οι ίδιοι σε μεγάλη ηλικία είτε πώς είναι διάφορες διασημότητες, Έλληνες και μη, δημιουργήθηκε από μια ομάδα Ρώσων προγραμματιστών το 2017. Η δωρεάν αυτή υπηρεσία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να επεξεργαστεί μια φωτογραφία από την γκάλερι του τηλεφώνου σας και να σας δείξει πώς θα είστε σε 20 ή και 30 χρόνια. Μπορεί επίσης, να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών σας, να δείτε πως θα είστε με μούσι, αλλά και νεότεροι.

Αλλά οι ειδικοί ανησυχούν για μια αμφισβητήσιμη ρήτρα στην εφαρμογή, χάρη στην οποία μπορεί να έχει πρόσβαση να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί της εικόνες σας, χωρίς την άδειά σας.

Τεχνολογία εφαρμογή

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της εφαρμογής προσφέρουν ουσιαστικά στο FaceApp πρόσβαση στην χρήση, την τροποποίηση, προσαρμογή και δημοσίευση των εικόνων σας με αντάλλαγμα για την υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Τζέιμς Γουάτλι, ερευνητής στρατηγικής στην βρετανική εταιρεία Digitas, δημοσίευσε ένα απόσπασμα στο Twitter του, όπου αναφέρει: «Επιτρέπετε στο FaceApp μια αέναη, αμετάκλητη άδεια χρήσης, προσαρμογής, δημοσίευσης, διανομής του περιεχομένου του χρήστη... σε όλες τις μορφές μέσων... όταν δημοσιεύετε ή μοιράζεστε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο».

Τεχνολογία εφαρμογή

Το FaceApp δηλαδή, επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το όνομά σας, το όνομα χρήστη σας ή οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή μορφή σε οποιαδήποτε μορφή μέσων χωρίς την έγκρισή σας και χωρίς να έχετε την δυνατότητα να το παραβιάσετε ή να διαμαρτυρηθείτε γι’ αυτό. Επίσης, δεν θα σας αποζημιώσει για το υλικό αυτό και θα διατηρήσει την εικόνα πολύ μετά την διαγραφή της εφαρμογής.

Τεχνολογία εφαρμογή

Επικό: Πώς θα είναι οι celebrities… γερασμένοι!

Εφαρμογή celebrities

Η παγκόσμια «τρέλα» με την εφαρμογή που δείχνει πώς θα είσαι γέρος ήρθε και στην Ελλάδα και όλοι μα όλοι έχουμε μπει στον πειρασμό να δούμε πως θα είμαστε σε αρκετά χρόνια!

Εκτός από τους εαυτούς μας βέβαια θέλουμε πολύ να δούμε πως θα είναι γερασμένοι αρκετοίcelebrities...

Αν δείτε την αλλαγή θα κλαίτε σίγουρα από τα γέλια...

 

Ροή ειδήσεων

Share