Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσύ ξέρεις γιατί πρέπει να κλείνουμε τα κινητά μας στο αεροπλάνο;

Αυτός είναι ο λόγος

26 Μαρτίου 2019 12:41
Εσύ ξέρεις γιατί πρέπει να κλείνουμε τα κινητά μας στο αεροπλάνο;

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν μπούμε στο αεροπλάνο είναι να κλείσουμε το κινητό μας. Αλήθεια ποιος είναι ο λόγος; Γιατί τα κινητά μας πρέπει να είναι απενεργοποιημένα κατά την διάρκεια της πτήσης;

Ο λόγος λοιπόν, είναι περισσότερο προληπτικός, καθώς ελοχεύει πολύ μικρός κίνδυνος το σήμα από το τηλέφωνο να δημιουργήσει παρεμβολές στην επικοινωνία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου.

Μπορεί δηλαδή να χαθεί ο ήχος μεταξύ των δύο για ελάχιστα δευτερόλεπτα ή να ακουστεί κάτι σαν βάζεις ένα κινητό δίπλα από ένα μεγάφωνο.

Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, μέχρι και πριν από μερικά χρόνια, σύμφωνα με το cntravel.com ήταν περίπου 2-3%, όμως πλέον με την εξέλιξη της τεχνολογίας το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί ακόμη περισσότερο.

5G αναμένεται να προκαλέσει επανάσταση!

Ιδανική τεχνολογία !

Με αιχμή του δόρατος τον μικρό χρόνο καθυστέρησης στη μεταφορά της πληροφορίας.

Το 5G αναμένεται να προκαλέσει επανάσταση καθώς θεωρείται ότι αποτελεί την ιδανική τεχνολογίαγια σχεδόν τα πάντα: από τη διαχείριση της κυκλοφορίας και τα αυτόνομα οχήματα, μέχρι την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων από απόσταση.

Το 5G θα είναι η βάση για να αναπτυχθεί εκθετικά το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (γνωστό και ως Internet of Things) ενώ σύμφωνα με έκθεση του GSMA, του διεθνούς οργανισμού που εκπροσωπεί τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μέχρι το 2025 θα υπάρχουν 25,2 δισ. συνδέσεις στα δίκτυα 5G.

Το σπίτι όπου «γεννήθηκε» η Amazon πωλείται!

Στην περιοχή Bellevue της Ουάσιγκτον!

Στην περιοχή Bellevue της Ουάσιγκτον προσφέρεται προς πώληση ένα πολύ ιδιαίτερο σπίτι.

Και μπορεί εξωτερικά να μην διαφέρει πολύ από τα άλλα σπίτια της περιοχής, πρόκειται για ένα άνετο σπίτι 149 τμ με τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια, ωστόσο, εδώ γεννήθηκε ιστορία

Το σπίτι αυτό ήταν εκείνο όπου νοίκιαζε ο δισεκατομμυριούχος πλέον Τζεφ Μπέζος.

Ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που ψωνίζει ο πλανήτης και διεύρυνε τις προοπτικές του εμπορίου, σε αυτό το σπίτι στη περιοχή Bellevue ξεκινούσε το 1994 την Amazon και έμελλε να γράψει την δική του ιστορία.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις τεχνολογίας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share