Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Υπάρχει ένας σκύλος κρυμμένος στο timeline του YouTube σου!

Το βλέπετε εσείς;

23 Ιανουαρίου 2019 11:07
Υπάρχει ένας σκύλος κρυμμένος στο timeline του YouTube σου!

Είναι καλά κρυμμένο στη μπάρα που φορτώνει ενώ βλέπεις ένα video στο YouTube! Δες τι πρέπει να κάνεις για να το δεις!
Υπάρχει ένας σκύλος κρυμμένος στο timeline του YouTube σου κι εσύ ακόμα δεν τον έχεις ανακαλύψει! Τι πρέπει να κάνεις για να εμφανιστεί μπροστά σου;

Αρχικά πρέπει να σου πούμε ότι δεν λειτουργεί ακόμα σ’ όλες τις εκδόσεις του YouTube, οπότε εάν δεν τα καταφέρεις, μην απογοητευτείς γιατί μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμο σε σένα!

Για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να δεις το Corgi που κάνει βόλτες στη μπάρα του video του YouTube, θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις καλύτερα στη διεύθυνση youtube.com/tv.

Μπορείς να πατήσεις παράβλεψη στην ειδοποίηση που θα σου βγει για να κάνεις sign in και να επιλέξεις ποιο video θέλεις να δεις.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις πατημένο το αριστερό βέλος στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου! Τότε θα δεις το σκυλάκι να αρχίσει να περπατάει πάνω στη μπάρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Τράγκα με πανέμορφη Ελληνίδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Σάσα Μπάστα, μια βδομάδα μετά την γέννηση του παιδιού της!

Αν δεν εμφανιστεί κατευθείαν, να έχεις υπομονή! Μπορεί να χρειαστούν 10-15 δευτερόλεπτα μέχρι ν’ αποφασίσει να εμφανιστεί μπροστά σου!

Όπως διαβάζουμε στα διεθνή ΜΜΕ κι όπως δοκιμάσαμε κι εμείς εδώ στο iPop.gr, το χαρακτηριστικό δεν λειτουργεί στην κλασική έκδοση του youtube.com.

Αυτή ήταν, λοιπόν, η ευχάριστη έκπληξη του YouTube που μπορεί να μην έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα, αλλά έχει fun, παραδέξου το!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share