Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Πανικός για την Google: Σταματάει τα πάντα και ασχολείται με ένα... emoji!

30 Οκτωβρίου 2017 13:01
Πανικός για την Google: Σταματάει τα πάντα και ασχολείται με ένα... emoji!

Θέση μέσω twitter πήρε ο CEO της Google, Σουντάρ Πικάι, προκειμένου να προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα σε μια αμφιλεγόμενη συζήτηση για ένα emoji, υποσχόμενος μάλιστα, πως θα «σταματήσει τα πάντα» και θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο ζήτημα αμέσως μόλις πάει στη δουλειά του το πρωί της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stradivarius: Το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι για τον χειμώνα κοστίζει λιγότερο από 60 ευρώ!

Ο Πικάι απάντησε σε μία συζήτηση που ξεκίνησε ο συγγραφέας Τόμας Μπεκντάλ, που συνέκρινε το burger emoji της Apple με αυτό της Google και δικαίως επισήμανε το «τραγικό» λάθος πως σε αυτό της google το τυρί έχει τοποθετηθεί κάτω από το burger.Ο Μπέκνταλ δεν είχε ιδέα πόσο θα εξαπλωνόταν η μνημειώδης παρατήρησή του. Μετά από χιλιάδες retweets και σχόλια, ο Πικάι προσπάθησε να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα με την υπόσχεση πως θα διορθώσει το λάθος αμέσως.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (30/10) από την Άντα Λεούση!


Η συζήτηση πάντως των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διευρύνθηκε και προστέθηκε σε αυτή και το μαρούλι – για το κατά πόσο θα έπρεπε να προστίθεται και μαρούλι στο burger – με την πλειοψηφία να λέει πως τόσο η Google όσο και η Apple έχουν κάνει λάθος και πως το μαρούλι θα πρέπει να είναι μακριά από το burger.


 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share