Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καν' το αμέσως! Τοποθετεί κέρματα πάνω στο λάπτοπ του και το σώζει από σίγουρη βλάβη! Δείτε την απίστευτη λύση στο πιο κλασικό πρόβλημα όλων!

3 Ιουλίου 2016
Καν' το αμέσως! Τοποθετεί κέρματα πάνω στο λάπτοπ του και το σώζει από σίγουρη βλάβη! Δείτε την απίστευτη λύση στο πιο κλασικό πρόβλημα όλων!

Το ξέρω πως δυσκολεύεσαι να λύσεις το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του σπιτιού ή του γραφείου σου.

Τι γίνεται όμως όταν όχι μόνο εσύ, αλλά και το laptop σου «ζεματάει» ενώ δουλεύεις; Πρόκειται για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε ολοένα και περισσότερα σύγχρονα macbooks/laptops, τα οποία έχουν μικρά συστήματα ψύξης, που δύσκολα μπορούν να ανταποκριθούν σε έντονη χρήση. Κι όμως, αυτό είναι ένα πρόβλημα που λύνεται πάρα πολύ εύκολα.


Πώς; Εύκολα! Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter Suzuki Akinori, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά χάλκινα κέρματα. Άδειασε το πορτοφόλι σου, ψάξε στις γωνίες του γραφείο σου, στη κουζίνα, κάτω από τα μαξιλάρια των καναπέδων και μάζεψε μερικά κέρματα. Αυτά τα κέρματα που θα συγκεντρώσεις, θα λειτουργήσουν πολύ καλύτερα ως απορροφητές της θερμότητας σε σχέση με το αλουμίνιο ή το πλαστικό από το οποίο συνήθως είναι φτιαγμένα τα laptops.

H ιδέα μπορεί να σου φαίνεται λίγο τρελή και σίγουρα θα χρειαστείς πολλά χάλκινα νομίσματα για να δουλέψει. Οπότε ξεκίνα να ψάχνεις, φτιάξε στοίβες με τα νομίσματα και τοποθέτησε τα στην επιφάνεια του laptop σου.

Η λύση των χάλκινων νομισμάτων δίνει εξίσου θετικά αποτελέσματα είτε έχεις laptop ή mabook. Αν είσαι ακόμα πιο τολμηρός, μπορείς να τοποθετήσεις νομίσματα και απευθείας μέσα στην μητρική πλακέτα του φορητού υπολογιστή σου. Πρόβλημα καύσωνα υπολογιστή= λύθηκε! Είναι μια αρχή κι αυτό!
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share