Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γύρω από ένα αλουμινόχαρτο τυλίγει σε σχήμα κώνου ένα ζυμάρι -Το τελικό αποτέλεσμα;

Δεν πάει το μυαλό σας

3 Ιουλίου 2022 23:31
Γύρω από ένα αλουμινόχαρτο τυλίγει σε σχήμα κώνου ένα ζυμάρι -Το τελικό αποτέλεσμα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τυλίξτε ζυμάρι γύρω από αλουμινόχαρτο σε σχήμα κώνου και δημιουργήστε κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ έως τώρα. Είναι απλό και εντυπωσιακό!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που μπορείτε να γεμίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας, από σαλάτα και ρύζι μέχρι κοτόπουλο!

Η συνταγή είναι πανεύκολη ενώ τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: άσπρο αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, μαγιά, γάλα σε σκόνη, ζεστό γάλα και… αλουμινόχαρτο.

Μπορείτε να δείτε εδώ πώς να φτιάξετε το δικό σας ψωμί, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η παρακάτω συνταγή.

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο το σίδερο και ρίχνει πάνω ένα αυγό - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Τι κι αν σου χάλασε η κουζίνα; Για όλα υπάρχουν λύσεις! Όπως ακριβώς λύση βρήκε κι αυτός ο άντρας για να φάει ένα τηγανητό αυγό!

Το αλουμινόχαρτο έχουμε ξαναπεί πως είναι καλός αγωγός της θερμότητας συνεπώς κρατάει τη θερμοκρασία χωρίς να καίγεται! Οι χρήσεις του είναι πολλές, μερικές από τις οποίες ούτε καν γνωρίζαμε και αποδείχθηκαν πραγματικά σωτήριες!

Αυτός ο άντρας τύλιξε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο σίδερο και πάνω έριξε ένα ωμό αυγό. Λίγα λεπτά αργότερα είχε το τέλειο τηγανητό αυγό! Η λύση που βρήκε ήταν πραγματικά ευφυέστατη!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο παρακάτω βίντεο:

Και μιας και είπαμε για τις σωτήριες χρήσεις του αλουμινόχαρτου, δες εδώ τι θα συμβεί αν σφίξεις στο χέρι σου ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Πήρε μια μπάλα αλουμινόχαρτο και την έβαλε στο πλυντήριο - Ο λόγος; Απίστευτος!

To Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει ένα απίστευτο κόλπο με αλουμινόχαρτο, που μπορείτε να το εφαρμόσετε κι εσείς κατά τη διάρκεια της πλύσης των ρούχων στο πλυντήριο σας!

Όχι, το πλύσιμο δεν είναι διασκεδαστικό. Ευτυχώς, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά λίγο πιο εύκολη με την προσθήκη μιας μπάλας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο μας. Εκτός όμως, από αυτό το κόλπο, δείτε εδώ τι κάνει το αλουμινόχαρτο στο σίδερο σας.

Γιατί, όμως, πρέπει να το κάνουμε αυτό;

Ας ξεκινήσουμε, λέγοντας πως βάζοντας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο ή το στεγνωτήριο σας δεν μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Λοιπόν, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος. Μια μπάλα αλουμινίου εξασφαλίζει, ότι τα ρούχα σας δεν είναι πλέον στατικά μετά την πλύση. Και αυτό γιατί το αλουμινόχαρτο απορροφά τον στατικό ηλεκτρισμό. Οι συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων είναι επομένως ευπρόσδεκτες.

Στη συνέχεια, κάντε τρεις μπάλες από αλουμινόχαρτο ίσα περίπου με το μέγεθος του χεριού σας. Βάλτε τα βρεγμένα ρούχα σας στο στεγνωτήριο και ρυθμίστε τη μηχανή στο ίδιο πρόγραμμα όπως θα κάνατε συνήθως και προσθέστε τις μπάλες. Οι μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές και δεν χρειάζεται να τα πετάξετε μετά από ένα πλύσιμο. Αν έχετε πιέσει τις μπάλες καλά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για έξι μήνες.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share