Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πριν ρίξει το ελαιόλαδο στο τηγάνι το πασπάλισε με αλάτι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Απίστευτο κόλπο!

27 Ιουνίου 2022 14:49
Πριν ρίξει το ελαιόλαδο στο τηγάνι το πασπάλισε με αλάτι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τηγανητά είναι σίγουρα φαγητά απαγορευμένα για όσους κάνουν δίαιτα. Μήπως όμως θα πρέπει να σταματήσουμε ή τουλάχιστον να τα περιορίσουμε από τη διατροφή μας; Σίγουρα, αυτό είναι κάτι δύσκολο μιας και η ελληνική κουζίνα περιέχει πολλά τέτοια φαγητά. Το λάθος λοιπόν δεν είναι εξ ολοκλήρου στα τηγανητά φαγητά αλλά στο ελαιόλαδο.

Φυσικά πέραν του προβλήματος που μπορεί να προκαλέσουν στην υγεία μας μην ξεχνάμε και το πρακτικό της υπόθεσης. Πόσες φορές δεν έχετε καεί από το λάδι στο τηγάνι που πιτσιλάει; Αν λοιπόν δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα πιάτο τηγανητές πατάτες τουλάχιστον ας γλιτώσετε το κάψιμο. Και μιας και μιλάμε για τηγανητά, δεν είναι μόνο το κάψιμο που καραδοκεί αλλά και οι λεκέδες, δείτε εδώ πώς θα τους αφαιρέσετε.

Πριν ρίξει το ελαιόλαδο στο τηγάνι το πασπάλισε με αλάτι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το Athensmagazine.gr σήμερα θα σας δείξει ένα μικρό κόλπο για να μην ξαναπιτσιλίσει ποτέ το λάδι σας. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι.

Ρίξτε λίγο αλάτι στο τηγάνι πριν βάλετε το κρέας ή το ψάρι να τηγανιστεί. Αυτό θα κρατήσει ζεστό το λάδι, χωρίς όμως να πιτσιλάει.

Έκανε καθημερινά γαργάρες με ελαιόλαδο και απαλλάχτηκε από τον πιο ενοχλητικό πόνο

Πόσες φορές δεν έχει αποδειχθεί σωτήριο το ελαιόλαδο από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο κομμάτι; Από το να δώσει γεύση και ένταση στη μαγειρική μας μέχρι τα πιο απίστευτα θέματα ομορφιάς και υγείας, δείτε εδώ τα οφέλη του "χρυσαφιού της Μεσογείου". Το Athensmagazine.gr σήμερα θα σας δείξει πως μια και μόνο κουταλιά ελαιόλαδο μπορεί να σας απαλλάξει από τον πιο ενοχλητικό πόνο και δεν είναι άλλος από τον πονόδοντο.

Καμιά φορά, ο ιστός γύρω από τα ούλα φθείρεται και φαίνεται σαν να ξεθωριάζουν τα ούλα σας. Εκτίθεται μεγαλύτερη επιφάνεια των δοντιών, το τέλειο μέρος για την ανάπτυξη βακτηρίων. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει πόνο και ευαισθησία στα δόντια, επειδή εκτίθεται η ρίζα τους.

Πριν ρίξει το ελαιόλαδο στο τηγάνι το πασπάλισε με αλάτι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Αν παρατηρήσετε το πρόβλημα στην ώρα του, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο γιατρό για θεραπεία. Αν πάλι δεν το εντοπίσετε στην ώρα του, ενδεχομένως να χρειαστεί χειρουργείο στα ούλα για να επανέλθουν.

Αν θέλετε να αποφύγετε το χειρουργείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω σπιτική θεραπεία. Ωστόσο, μην ξεχνάτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε περίπτωση που έχετε κάποια σοβαρή μόλυνση.

Μπορείτε να ξεπλένετε τα δόντια σας με λάδι, το οποίο θα μαζέψει όλους τους μικροοργανισμούς και θα βοηθήσει τα ούλα σας να επανέλθουν. Το σησαμέλαιο και το ελαιόλαδο συγκεκριμένα έχουν πολλά οφέλη για την υγεία και πολλές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ζεστάνετε το σησαμέλαιο ή το ελαιόλαδο λίγο και αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας, βάλτε το στο στόμα σας.

Κάντε γαργάρες σε όλο το στόμα για λίγα λεπτά. Αν σας φαίνεται δύσκολο, ξεκινήστε κάνοντας γαργάρες για μισό με ένα λεπτό, αλλά ο στόχος είναι να φτάσετε στα 15 με 20 λεπτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας, αν θέλετε.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share