Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το ψωμί του τεμπέλη: Χρόνος προετοιμασίας μόνο 1 λεπτό!

Κι όμως γίνεται!

30 Δεκεμβρίου 2021 11:42
Το ψωμί του τεμπέλη: Χρόνος προετοιμασίας μόνο 1 λεπτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένας πανέξυπνος youtuber έρχεται να μας δείξει τα κόλπα του! Το ψωμί του τεμπέλη, είναι, όπως δείχνει και στο βίντεο, ένα από τα πιο γρήγορα και πολύ πολύ νόστιμα!

Δείτε την συνταγή! Εύκολη:

Βγάζει την ψίχα από το μπαγιάτικο ψωμί και τη βάζει στο νερό - Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Το ψωμί μπορεί να είναι ένα βασικό συστατικό της διατροφής μας, αλλά ορισμένες φορές μπορεί να μην το καταναλώσουμε ολόκληρο, με αποτέλεσμα να μπαγιατέψει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το πετάξουμε.

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει έναν εξαιρετικό τρόπο να το αξιοποιήσετε, δημιουργώντας μια σάλτσα, η οποία είναι από τις πιο έντονες και αγαπημένες της ελληνικής κουζίνας, θυμίζοντας μια συγκεκριμένη συνταγή, ενώ εδώ μπορείτε να μάθετε για το αφράτο και υπέροχο ψωμί μπύρας.

Αν, για παράδειγμα, θέλετε να φάτε μπακαλιάρο με σκορδαλιά, τότε η σκορδαλιά μπορεί να γίνει με το μπαγιάτικο ψωμί. Σας προτείνουμε, μάλιστα, ένα συγκεκριμένο τρόπο να εκτελέσετε την απλή συνταγή.

ψωμί νερό

Μουσκέψτε, λοιπόν, 4-5 φέτες ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού και αφού το «στίψετε» βάλτε το στο multi με 2-3 σκελίδες σκόρδο, 3-4 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι και 50 ml. ελαιόλαδο.

Πολτοποιήστε και έχετε μια σκορδαλιά πεντανόστιμη σε 2 μόλις λεπτά.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share