Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το ελαιόλαδο και τρίβουμε μέσα την φέτα. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσοχή στο αλάτι όμως για να μην γίνει αλμυρό το φαγητό λόγω της φέτας.
Λαδώνουμε το ταψί.
Στρώνουνε το πρώτο φύλλο τσαλακωτά, ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια και να μην προεξέχει. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και απλώνουμε και το δεύτερο φύλλο.
Πάνω από τη βάση των δύο φύλλων ρίχνουμε την μισή γέμιση και τοποθετούμε το 3ο και 4ο φύλλο κατά τον ίδιο τρόπο.
Συνεχίζουμε με την υπόλοιπη γέμιση έχοντας κρατήσει μια κουτάλα από αυτή.
Στρώνουμε το 5ο και 6ο φύλλο και την γέμιση που κρατήσαμε την απλώνουμε πάνω πάνω και με τα χέρια μας την στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια.
Ξεκινάμε την συνταγή και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το σιμιγδάλι το αλάτι και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
Συνεχίζουμε και μόλις πήξει αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε 1 κρόκο, λίγο μοσχοκάρυδο, βούτυρο, τριμμένη γραβιέρα και το τυρί φέτα και ανακατεύουμε καλά.
Καλύπτουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε την γέμιση στην άκρη.
Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας για πίτες και τα ανοίγουμε.
Συνεχίζουμε και σε ένα ταψί 36 εκ.
Βάζουμε το πρώτο φύλλο και το πασπαλίζουμε με λιωμένο βούτυρο.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία για ακόμη 5 φύλλα πασπαλίζοντας τα όλα με λιωμένο βούτυρο.
Μόλις συμπληρώσουμε 6 φύλλα ρίχνουμε την γέμιση και την στρώνουμε ομοιόμορφα με μια Μαρίζ.
Καλύπτουμε με ακόμη 6 φύλλα και πασπαλίζουμε στο καθένα λιωμένο βούτυρο.
Αφού τελειώσουμε με τα φύλλα κόβουμε την πίτα σε μικρά κομμάτια.
Ρίχνουμε από πάνω 1 κουτάκι σόδα και το βάζουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 1 ώρα στους 180 c.
Μόλις ψηθεί την βγάζουμε από τον φούρνο και την κόβουμε.