Μακαρονάδα: Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε μια συνταγή για πεντανόστιμη μακαρονάδα με σάλτσα τυριών! Σε όλους αρέσουν τα μακαρόνια και πόσο μάλλον όταν αυτά τα μακαρόνια έχουν μία υπέροχη λευκή σάλτσα τυριών με κρέμα γάλακτος και τυριά της αρεσκείας μας.
Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε άλλη μια συνταγή για την μακαρονάδα της χρονιάς, η νοστιμότερη Bolognese που έχετε φάει στη ζωή σας.
Θα σας συμβουλεύαμε να ακολουθήσετε την συνταγή κατά γράμμα γιατί τα τυριά που χρησιμοποιήθηκαν για την συγκεκριμένη συνταγή δένουν υπέροχα και δημιουργούν μία υπέροχη και δεμένη γεύση.
Παρόλα αυτά αν δεν σας αρέσει κάποιο από αυτά ή θέλετε να προσθέσετε τα δικά σας τυριά, είστε ελεύθερες και ελεύθεροι να το κάνετε. Ετοιμάστε αυτήν την φανταστική μακαρονάδα και αφήστε έκπληκτη όλη την οικογένεια.
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Μακαρονάδα: Εκτέλεση για την σάλτσα
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν.
Προσθέτουμε το σκόρδο για να αφήσει τη μυρωδιά του και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και όλα τα τυριά μας.
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνέχεια την σάλτσα μας μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε τα μακαρόνια στραγγισμένα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουν όλα μαζί τα υλικά μας μία βράση.
Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ψιλοκομμένο, φρέσκο πιπέρι και μαϊντανό.