Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Έκοψε πορτοκάλι και έριξε μέσα ένα αυγό - Αυτό που έφτιαξε θα σας τρελάνει (Video)

Απίθανο

1 Νοεμβρίου 2020 20:33
Έκοψε πορτοκάλι και έριξε μέσα ένα αυγό - Αυτό που έφτιαξε θα σας τρελάνει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία σειρά από πρωτότυπες ιδέες για να μπορέσετε να απολαύσετε τα αυγά σας, με όποιον τρόπο επιθυμείτε, παρουσιάσει το βίντεο που ακολουθεί. Μάλιστα, σε μία συνταγή, κόβει ένα πορτοκάλι, αφαιρεί λίγο από το εσωτερικό και ρίχνει ένα αυγό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι απολαυστικό. Όμως, δεν μένει εκεί, καθώς παρουσιάζει συνταγές με αυγά σε κάθε… παραλλαγή. Ενώ, δεν φαντάζεστε τι γίνεται όταν βουτάς ένα αυγό σε ξύδι και μετά σε σιρόπι!

Δείτε το βίντεο:

Ξεφλούδισε ένα πελώριο αυγό κότας – Δεν θα πιστεύετε τι βρήκε μέσα (Video)

Στα μάτια του δεν πίστευε ένας ιδιοκτήτης φάρμας όταν είδε πως μία από τις κότες του είχε γεννήσει ένα πελώριο αυγό, σχεδόν διπλάσιο από τα φυσιολογικά. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας γυναίκας όπου δάγκωσε ένα βραστό αυγό και παραλίγο να της σπάσει το δόντι. Μόλις είδε τι είχε μέσα δεν πίστευε στα μάτια της.

Αποφάσισε να το ξεφλουδίσει αλλά σίγουρα δεν περίμενε πως στο εσωτερικό του κρύβεται… ένα ακόμα αυγό, φυσιολογικού όμως μεγέθους.

Παίρνει ένα βραστό αυγό και το στερεώνει στο ξυλάκι με τα λαστιχάκια - Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα (photo)

Δείτε παρακάτω το απίθανο αποτέλεσμα όταν πάρουμε ένα βραστό αυγό και το στερεώσουμε στο ξυλάκι με τα λαστιχάκια! Επίσης, πάρτε ένα αυγό, κουκούτσια από λεμόνι και λίγο χώμα. Δείτε γιατί θα το κάνετε κι εσείς

Κόψτε τη μία πλευρά μιας συσκευασίας από γάλα ή βρείτε ένα παρόμοιο χαρτόνι. Διπλώστε το στη μέση και βάλτε το βραστό αβγό σας μέσα. Με ένα ξύλινο καλαμάκι πιέστε προς τα κάτω ώστε να σχηματιστεί μια γραμμή πάνω στο αβγό. Στερεώστε το έτσι μέχρι να κρυώσει το αβγό.

Όταν βγάλετε το αβγό, η γραμμή πρέπει να είναι εκεί. Όταν το κόψετε θα δείτε ότι έχει πάρει σχήμα καρδιάς!

Αυγό

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share