Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Μπούνος-Ψαροσαβούρας: Η καλή ελληνική ταβέρνα που ψάχνεις!

18 Οκτωβρίου 2021 14:29
Μπούνος-Ψαροσαβούρας: Η καλή ελληνική ταβέρνα που ψάχνεις!

Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και είμαι έτοιμη να εκδράμω σε κοντινό προορισμό με τους φίλους μου. Θέλω έναν τόπο γραφικό, δίπλα στη θάλασσα, να μυρίσω την αρμύρα αλλά και να γευτώ ολόφρεσκα θαλασσινά και ψάρια. Η ιδέα είναι μία και πέφτει... τάχιστα στο τραπέζι: Στο Ναύπλιο θα βρω ό,τι έχω επιθυμήσει και θα κάνω μια μίνι εκδρομή που συνδυάζει όμορφα μέρη και αξιοθέατα με καλό φαγητό.

μπούνος ψαροσαβούρας θαλασσινά πιάτα

ναύπλιο ταβέρνα με θαλασσινά

Γιατί πώς να ξεχάσω τα λαχταριστά μεζεδάκια και τα μεγάλα ψάρια στις βιτρίνες του, τα “ολοζώντανα” θαλασσινά και τις δροσερές σαλάτες στον “Μπούνο-Ψαροσαβούρα”, που εδώ και δεκαετίες έχει τα πρωτεία στη γεύση στο Ναύπλιο και τα πέριξ;

μπούνος ψαροταβέρνα

 θαλασσινά πιάτα ναύπλιο

Πιάτα έτοιμα να χορτάσουν και τον πιο πεινασμένο και γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό, η βόλτα στο Ναύπλιο έχει το δικό της... hot spot για φαγητό. Το γαστρονομικό στέκι στην οδό Μπουμπουλίνας 77 δεν έχει εντυπωθεί τυχαία στο μυαλό μου, αφού συνδυάζει άριστο φαγητό, φιλόξενο περιβάλλον, μοναδική θέση στον πεζόδρομο χειμώνα-καλοκαίρι και φυσικά εξαιρετικές τιμές, στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του.

μπούνος ψαροσαβούρας θαλασσινά

ψαροταβέρνα  ναύπλιο

Το πλάνο μου, λοιπόν, έχει ως εξής: Μετά τη μεγάλη βόλτα στην πλατεία και ποδηλατάδα στην Αρβανιτιά, θα καθίσω σε ένα μεγάλο τραπέζι στο “Μπούνο-Ψαροσαβούρα” και θα ανοίξω τον κατάλογο, επιλέγοντας όχι μόνο πιάτα ημέρας που θα μου προτείνουν αλλά και αυτά τα... σπαρταριστά φαγκριά και τις τσιπούρες, τα λυθρίνια και τα μπαρμπούνια, που ευχαριστιέσαι πρώτα να τα... βλέπεις και μετά να τα απολαμβάνεις!

ναύπλιο θαλασσινά

Έκλεισε, λοιπόν, η απόδραση και φυσικά γρήγορα να πιάσω το τηλέφωνο να κλείσω τραπέζι γιατί εδώ κάθε μέρα γίνεται το αδιαχώρητο όχι μόνο από ντόπιους αλλά και από ξένους που έρχονται συστημένοι για φαγητό.

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 77, Ναύπλιο

Τηλέφωνο: 2752027704

Email: [email protected]

Site: www.psarosavouras-bounos.gr

Facebook: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

Instagram: Bounos_psarosavouras_nafplio

Youtube: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

TripAdvisor: Μπούνος Ψαροσαβουρας Ναυπλιο

 

Fish Restaurants

Ροή ειδήσεων

Share