Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To Pueblo Chido στη Νέα Σμύρνη θυμίζει χωριό της Λατινικής Αμερικής

Αξίζει να το επισκεφτείς!

27 Ιανουαρίου 2023 08:56
To Pueblo Chido στη Νέα Σμύρνη θυμίζει χωριό της Λατινικής Αμερικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Λατινική Αμερική να απέχει από την Αθήνα, πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα, το Pueblo Chido, όμως, είναι μονάχα μερικά λεπτά μακριά. Εντάξει ναι, ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική, είναι εμπειρία ζωής και μακάρι να καταφέρουμε όλοι κάποτε να πάμε... μέχρι τότε όμως, μπορούμε να επισκεφτούμε το Pueblo Chido στη Νέα Σμύρνη, που θυμίζει κυριολεκτικά χωριό της Λατινικής Αμερικής.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το Noemi, το νέο στέκι στου Ζωγράφου για καφέ, brunch και cinnamon rolls.

Μπαίνοντας στο μαγαζί, νιώθεις αμέσως να ταξιδεύεις. Έντονα χρώματα, από κόκκινο και μπλε μέχρι σμαραγδί, οι καλαίσθητοι πολυέλαιοι εποχής, οι retro ανεμιστήρες οροφής, τα retro έπιπλα και το μαρμάρινο μπαρ, σε μεταφέρουν στη Λατινική Αμερική της ισπανικής αποικιοκρατία.

Παράλληλα, με έναν μοναδικό και εντυπωσιακό τρόπο μέσα στον ίδιο χώρο συνυπάρχουν, από τη μία οι ταπεινές φτωχογειτονιές, με τα ελαφρώς ξεθωριασμένα χρώματα και από την άλλη τα αρχοντόσπιτα της εποχής.

Ο χώρος χωρίζεται σε τρία μέρη. Στον εξωτερικό, με τα χτιστά κανεπεδάκια, την ψηλοτάβανη αίθουσα στο ισόγειο με την εξωτική διακόσμηση και το πατάρι με τις σκαλιστές απλίκες και τις ξύλινες ροτόντες.

Ταξίδι γεύσης

Επιπλέον, δεν είναι μόνο η διακόσμηση που σε ταξιδεύει, αλλά και οι γεύσεις.

Στο μενού θα βρεις αυθεντικές λατινοαμερικάνικες συνταγές και πιάτα, όπως τάκος, Burrito Frito Chimichanga, Tostadas Camarones ή fajitas με picanha, τα οποία σερβίρονται με τη λογική να μπουν στη μέση, να τα μοιραστείς με την παρέα σου και να δοκιμάσεις περισσότερες γεύσεις.

Φυσικά, μπορείς να συνοδεύσεις το φαγητό σου με λευκή ή κόκκινη σαγκριά καθώς και με την κλασσική ή frozen μαργαρίτα.

 

Ροή ειδήσεων

Share