Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Noemi: Το νέο στέκι στου Ζωγράφου για καφέ, brunch και cinnamon rolls

Μοναδικές γεύσεις σε ένα περιβάλλον που σε ταξιδεύει!

25 Ιανουαρίου 2023 13:46
Noemi: Το νέο στέκι στου Ζωγράφου για καφέ, brunch και cinnamon rolls
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα άφιξη ήρθε να δώσει φως στη γειτονιά του Ζωγράφου, μέσα από την ατμόσφαιρα της σπιτικής θαλπωρής που προσφέρει και τις καθαρές, λιτές γραμμές.

Ο λόγος για το «Noemi», που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 138, ένα μαγαζί που κάνει level up την Αθήνα και θα γίνει το νέο σου αγαπημένο στέκι.

Ταξίδι στον κόσμο

Πίσω από το «Noemi», βρίσκονται ο Θάνος και η Δανάη, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από το Βερολίνο, το Παρίσι, το Ντουμπάι και τη Βαρκελώνη και δημιούργησαν έναν χώρο που σε ταξιδεύει.

«Είναι μία ιδέα που γεννήθηκε στους δρόμους του Βερολίνου, διαμορφώθηκε μέσα από διεθνείς γεύσεις, από το Παρίσι στο Ντουμπάι και από τη Βαρκελώνη, στη γειτονική Βερόνα», αναφέρουν ο Θάνος και η Δανάη.

Η αλήθεια είναι ότι το μαγαζί σε ταξιδεύει ακόμα και με τη διακόσμησή του, λιτές γραμμές με έμπνευση από τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό, σε συνδυασμό με τον ευρωπαϊκό αέρα, την φινέτσα των γαλλικών μπιστρό και τα σύγχρονα ολλανδικά καφέ.

Noemi

Σαν στο σπίτι σου

Παράλληλα, στόχος τους ήταν να μοιραστούν την αγάπη τους για τον ποιοτικό καφέ και το φαγητό, καθώς και την σπιτική αίσθηση της θαλπωρής και της ζεστασιάς.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο συνώνυμο της αίσθησης που σου δίνει η μυρωδιά του πρωινού καφέ ενώ δεν έχεις ξυπνήσει ακόμη, του σπιτικού πρωινού που μας προσέφερε η μαμά μας όταν είμασταν παιδιά, της αγκαλιάς του αγαπημένου σου, τα νωχελικά Κυριακάτικα πρωινά», σημειώνουν.

Όλες αυτές τις εμπειρίες τις συνδύασαν με τον νησιωτικό αέρα του Πόρου και τους γρήγορους ρυθμούς της Αθήνας και δημιούργησαν ένα μοναδικό νέο στέκι στη γειτονιά του Ζωγράφου.

Υπέροχες μυρωδιές και μοναδικές γεύσεις

Στο «Noemi» θα βρεις μοσχομυρωδάτο καφέ, από το χαρμάνι του καφέ Brazil no22 των «The roosters», για να ξεκινήσει η μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Noemi καφές

Παράλληλα, στη βιτρίνα θα εντοπίσεις αμέσως τα σπιτικά γλυκά, ενώ μαζί με τα φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, το εκλεπτυσμένο brunch και τα προϊόντα retail στα ράφια του καταστήματος, τα οποία έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά ένα προς ένα, θα δώσεις το τέλειο boostarima στη μέρα σου.

Noemi Κέικ

Επιπλέον, στο κατάστημα μπορεί κάνεις να βρει κρεμώδες κεικ καρότου, υπέροχο brownies αλατισμένης καραμέλας καθώς και τη σπεσιαλιτέ τους, που δεν είναι άλλη από τα σπιτικά cinnamon rolls που κάνουν ολόκληρη της γειτονιά να μοσχοβολάει.

Noemi cinammon rolls

Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα νόστιμα brunch, όπως το αβοκάντο τοστ με δροσερή επάλειψη κρέμας αβοκάντο πάνω σε ψωμάκι βρώμης, τη σπιτική ομελέτα με λαχανικά σαν να είναι από τα χεράκια της μαμάς, Sando με τραγανό παναρισμένο κοτόπουλο και γλυκιά καυτερή σος αλλά και τα αφράτα pancakes σοκολάτας ή καραμέλας και το French toast με φρούτα του δάσους και την ολόφρεσκη κρέμα patisserie.

Noemi brunch

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share