Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

7+1 υπέροχες μπυραρίες για τους λάτρεις του είδους!

Ανακαλύψτε τες!

7 Οκτωβρίου 2023 15:19
7+1 υπέροχες μπυραρίες για τους λάτρεις του είδους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα που στη χώρα επικρατεί καύσωνας ένα από τα βασικότερα που χρειαζόμαστε είναι μια δροσερή μπύρα. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει μερικές αγαπημένες μπυραρίες της Αθήνας που σίγουρα θα γίνουν το επόμενο στέκι σας. Παράλληλα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε και 9 υπέροχα μαγαζιά στη Γλυφάδα με τον καλύτερο καφέ.

Arch Beer House

Με την ιδέα να είναι ξεκάθαρη, την φιλοσοφία σαφή, την αγάπη, την συνέπεια και την προσπάθεια μεγάλη, η Arch σταθερά συνέχισε την πορεία της και έφτασε να είναι η πιο αυθεντική και γνωστή μπυραρία όχι μόνο της Αθήνας αλλά της χώρας. Η επιτυχία ήρθε και παρέμεινε γεγονός που δικαιώνει ότι όταν ένας χώρος έχει ταυτότητα και συνέπεια δεν μπορεί παρά να πετύχει! Μια αυθεντική μπυραρία με rock φιλοσοφία που δεν παρέκκλινε όλα αυτά τα χρόνια από την αρχική ιδέα, γι΄ αυτό και έγινε στέκι με φανατικούς θαμώνες από όλη την πόλη, κάθε ηλικίας!

Info: Εθ. Αντιστάσεως 91, Περιστέρι 121 34

Green Rose

Το Green Rose Beer - Restaurant βρίσκεται στο κέντρο του Περιστεριού, προκειται για μια μπυραρία με ιρλανδέζικο ύφος που διακρίνεται για τον ζεστό του χώρο, την γρήγορη εξυπηρέτηση , τα μοναδικά βαρέλια και τις ιδιαίτερες ετικέτες ζύθου από όλο τον κόσμο και φυσικά για τις μοναδικές γεύσεις που προτείνει ο Σεφ καθημερινά σε συνδυασμό με τις rock,funky,soul και blues μουσικές επιλογές των DJ το Green Rose σας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.

Info: Αιμιλίου Βεάκη 72, Περιστέρι 121 34

Mind the pub

Μια αγγλική παμπ με στιλ ελληνικό που συνδυάζει με τρόπο κομψό τη λονδρέζικη ποπ κουλτούρα και την αθηναϊκή φινέτσα. Ένα στέκι με κάτι παραπάνω από 1 χρόνο λειτουργίας αλλά με αρκετούς και φανατικούς φίλους. Το όνομα, η διακόσμηση και η μουσική σε ταξιδεύουν νοερά στη Βρετανία, στον υπόγειο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Info: Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 13, Ηλιούπολη 163 45

Mind the pub

James Joyce

Το James Joyce αποτελεί τη μοναδική Ιρλανδική παμπ στο κέντρο της Αθήνας –ακόμα και ο ιδιοκτήτης της είναι Ιρλανδός- και το όνομά της σε οδηγεί κατευθείαν προς… τον ομώνυμο συγγραφέα και ποιητή! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι «διακοσμημένη» με βάση το σκούρο ξύλο, έτσι ώστε να θυμίζει την εικόνα των πασίγνωστων παμπ της χώρας των Κελτών.

Στο James Joyce την διαφορά ασφαλώς την κάνει και η κουζίνα με αγαπημένα -πιάτα των Ιρλανδών να έχουν εδώ την τιμητική τους: Fish and Chips, Steak και Guinness pie, Irish breakfast είναι μόνο μερικά από αυτά που σερβίρονται τόσο με τον παραδοσιακό όσο και με τον σύγχρονο τρόπο.

Info: Άστιγγος 12, Αθήνα 105 55

James Joyce

Green Rose

Η Green Rose λοιπόν είναι η πρώτη pub-restaurant στο κέντρο του Περιστερίου με... Ιρλανδική ταυτότητα, που θα σε παρασύρει στη «μαγεία» της μουσικής, του ζύθου και των γευστικών ποικιλιών με κρεατικά, αλλά όχι μόνο!

Τα μοναστηριακά ξύλινα τραπέζια μαζί με τον χαμηλό φωτισμό και την κλασσική ροκ μουσική σε αφήνει να ταξιδέψεις σε μία άλλη εποχή που μετατρέπει τη Green Rose στο τέλειο στέκι για άφθονη μπίρα, σε συνδυασμό με γευστικά πιάτα σίγουρα θα σε αφήσει ικανοποιημένο!

Info: Αιμιλίου Βεάκη 72, Περιστέρι 121 34

Green Rose

Berlin by 5 drunkmen

Στο Παγκράτι, στον όμορφο πεζόδρομο της Τιμοθέου, γεννήθηκε ένα νέο μοναδικό concept μπυραρίας. Beer- bar περισσότερο, παρά κλασσική ελληνική μπυραρία, το Berlin by 5 drunkmen προσφέρει μια αξιόλογη ποικιλία από μπύρες καθώς και εμπνευσμένα ορεκτικά και finger food.

Το στοιχείο που κάνει το Berlin μοναδικό όμως, είναι ότι κάθε τραπέζι έχει από 2 προσωπικές κάνουλες, όπου ο καθένας μπορεί να σερβιριστεί μόνος του! Πίνεις όσο θες, όποτε θες, αν θες και ταυτόχρονα βλέπεις την κατανάλωση σου στην οθόνη που υπάρχει στο κατάστημα.

Info: Τιμόθεου 8, Αθήνα 116 33

Berlin by 5 drunkmen

Brauhaus

Ένα αρχοντικό του 1928 μετατράπηκε πριν από αρκετά χρόνια (σχεδόν μια εικοσαετία) σε μια από τις πιο ατμοσφαιρικές μπιραρίες της πόλης. Μεγάλη ποικιλία σε μπίρες από όλο τον κόσμο –μάλιστα η λίστα μπίρας του έχει βραβευτεί δύο φορές με βραβείο Gourmet- πρωτότυπα και χορταστικά πιάτα σε καλές τιμές, ταξιδιάρικες κι άλλοτε με πιο ροκ διαθέσεις μουσικές επιλογές, σ’ ένα φιλόξενο περιβάλλον με εξυπηρετικό προσωπικό, που θα σας κερδίσει.

Info: Λεωφ. Δεκελείας 67, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής 143 41

Brauhaus μπυραρία

München

Ο ιδιοκτήτης της Έρικ Λίκερτ λέει ότι είναι στο μαγαζί του οι πελάτες του θα βρουν αυτό που θα του άρεσε να απολαμβάνει και ο ίδιος: καλή και φθηνή μπίρα, με αυθεντικό γερμανικό φαγητό. Και οι επιλογές του δεν είναι τυχαίες, αφού έχει διατελέσει σεφ σε μερικές από τις μεγαλύτερες μπιραρίες της Αττικής.

Η München διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από μπίρες: εμφιαλωμένες και βαρελίσιες, μοναστηριακές, lager, ξανθιές, με φρουτένια γεύση, αλλά και χωρίς αλκοόλ, πιάτα αλλαντικών και τυριών, πρέτσελ, λουκάνικα, γερμανικό κότσι με ξινολάχανο και hot dogs, για να μυηθείτε στα μυστικά της βαυαρικής κουλτούρας.

Info: Διονύσου 47, Μαρούσι 151 24

undefined

 

Μπυραρίες

Ροή ειδήσεων

Share