Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Και όμως το είπε! «Να βάζαμε λίγο...» - Πρόταση "βόμβα" παίκτη του Ρουκ Ζουκ στη Ζέτα Μακρυπούλια (Video)

Επική στιγμή στον «αέρα» του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1

21 Μαρτίου 2023 17:30
Και όμως το είπε! «Να βάζαμε λίγο...» - Πρόταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια επική στιγμή στον «αέρα» του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ», με έναν παίκτη να προτείνει στην παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει προσθετική στήθους και... οπισθίων! Παράλληλα, ακόμα ένας παίκτης του Ρουκ Ζουκ έδωσε ρεσιτάλ με το «πέσιμό» του στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φοιτητής ιατρικής ρωτήθηκε από την Ζέτα Μακρυπούλια για την ειδικότητα που θα ήθελε, με τον ίδιο να απαντά πως σκοπεύει να ακολουθήσει ειδικότητα γυναικολόγου ή πλαστικού χειρουργού.

«Ααααα, με τις γυναίκες θες να ασχολείσαι. Το ωραίο φύλο. Πλαστικός ε; Τι θα άλλαζες σ’ εμένα», τού είπε η παρουσιάστρια.

«Για κάνε μια στροφή… Στο πρόσωπο δεν θα πείραζα τίποτα. Να βάζαμε λίγο… », της απάντησε ο νεαρός φοιτητής, κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια που δείχνει οπίσθια.

«Από κάτω το ξεκινάς, που πάμε;», τού είπε η Ζέτα Μακρυπούλια γελώντας.

«Το ξεκινάω και ανεβαίνω, σκέψου από τη μέση και κάτω, είμαι φαν. Δεν θέλω υπερβολικά πράγματα. Μια μέση κατάσταση», τόνισε ο παίκτης.

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι μια δύσκολη χρονιά, όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις...»

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις από τη Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Χάρη Λεμπιδάκη για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μακροχρόνιες σχέσεις που θέλουν επαναπροσδιορισμό.

«Δε θέλω να είμαι αχάριστη γιατί τα τελευταία τουλάχιστον δυο χρόνια έχω κάνει αρκετά ταξίδια αλλά, επειδή είχα χρόνια να τα κάνω αυτά τα ταξίδια, τώρα έχω καλομάθει, θέλω κι άλλο» ανέφερε αρχικά. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία της Ζέτας Μακρυπούλια.

Όταν δε, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν αυτή την περίοδο διανύει μια φάση μοναξιάς, η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε, «Ε, εντάξει, μοναξιάς. Ωραία είναι η μοναξιά. Χρήσιμη είναι η μοναξιά. Έχω τους φίλους μου, έχω τους συνεργάτες μου. Εξαρτάται τη διάθεση».

«Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει στα τέλη Μαϊου. Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Θα ένιωθα καλύτερα αν ήξερα τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά είναι κάτι που ακόμα το σκέφτομαι. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αυτή τη φορά και να δούμε», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρόσθεσε επίσης: «Είναι μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή μου. Μία είναι και αυτή, θα το συζητήσω με το κανάλι, θα δούμε πώς είμαστε, πώς είναι αυτή η σχέση. Όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάποια στιγμή θέλουν επαναπροσδιορισμό».

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share