Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

4 + 1 ζαχαροπλαστεία και μαγαζιά στην Αθήνα για το γλυκό του Αγίου Βαλεντίνου

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

14 Φεβρουαρίου 2023 11:09
4 + 1 ζαχαροπλαστεία και μαγαζιά στην Αθήνα για το γλυκό του Αγίου Βαλεντίνου
Από Αγάπη Μυργιώτη

Είτε είστε ερωτευμένοι είτε όχι, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα γλυκά, οπότε φροντίσαμε να σας βρούμε 5 από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, για να προμηθευτείτε την λιχουδιά της ημέρας, είτε για να τη μοιραστείτε με το ταίρι σας, είτε για να την απολαύσετε μόνοι σας.

Όπως και να έχει... καλή απόλαυση!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 + 1 μαγαζιά στην Αθήνα που έχουν ειδικό μενού για του Αγίου Βαλεντίνου.

Antonis Selekos Conceptual Desserts

Εριφύλης 2, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 7248888

To εναλλακτικό εργαστήριο ζαχαροπλαστείο του Αντώνη Σελέκου, στο Παγκράτι, μπορεί να έχει στο επίκεντρο τα panettone, ωστόσο δημιουργεί και μοναδικά θεματικά γλυκά για του Αγίου Βαλεντίνου και άλλες γιορτές.

Τούρτες και τάρτες σε σχήμα καρδιάς και μια μοναδική πρωτοτυπία με θεματικό panettone, ιδανικό για να χαρίσεις στο ταίρι σου την μέρα των ερωτευμένων.

Overoll Croissanterie

Πραξιτέλους 27, Αθήνα

Τηλέφωνο: 211 4198151

To «Overoll», στην οδό Πραξιτέλους 27 ήρθε στο κέντρο της Αθήνας για να σε ταξιδέψει με τις ωραίες γεύσεις μέχρι την πιο ερωτική πόλη... το Παρίσι.

Για την ημέρα των ερωτευμένων στο «Overoll» θα βρεις ένα σπέσιαλ κρουασάν ειδικά για τη μέρα, με κόκκινο χρώμα, μαρμελάδα βατόμουρο-λίτσι, άρωμα τριαντάφυλλου και κρέμα λευκής σοκολάτας.

zuccherino

Μοναστηράκι, Μητροπόλεως 80

Ν.Σμύρνη, 2ας Μαΐου 12

Π.Φάληρο, Αγ. Αλεξάνδρου 41

Π.Φάληρο, Σειρήνων 48

Η ιστορία των ζαχαροπλαστείων ZUCCHERINO ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, με το πρώτο κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε ένα από τα κορυφαία του είδους του και να ανοίξει ακόμα τρία καταστήματα.

Για την ημέρα των ερωτευμένων θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε θεματικά γλυκά, από red velvet σε σχήμα καρδιάς, τούρτες και μπισκότα μέχρι σοκολάτες και ειδικά πακέτα.

Poulette

Ελληνοσερβικής Φιλίας 64, Αγία Παρασκευή

τηλέφωνο: 211 111 4172

Σε έναν όμορφο και σικάτο χώρο, στην Αγία Παρασκευή, η Κατερίνα Λίβα, δημιουργεί λαχταριστά γλυκά με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Το μενού με τα γλυκά εναλλάσσεται δύο με τρεις φορές τον χρόνο, ενώ ανάλογα με την ώρα μπορεί να δεις διαφορετικά γλυκά στην βιτρίνα.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα βρεις πολύ ωραίες προτάσεις σε γλυκά ειδικά διαμορφωμένα.

Souit by Babis Zidilis

Τερψιθέας 47, Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο: 21 0988 6192

Ο Μπάμπης Ζιντίλης Pastry Chef του Zurbaran μέχρι πρότινος αλλά και του Alemagou της Μυκόνου, του Οozora, του Οmilos στην Ύδρα καθώς και του Opso Restaurant και του Mama Roux με κομβικό πέρασμα από την πολύ πετυχημένη ομάδα του Funky Gourmet έχει επιμεληθεί πλήθος εκδηλώσεων υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων και πλέον έχει και το δικό του ζαχαροπλαστείο.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα βρείτε πεντανόστιμα θεματικά γλυκά σε σχήμα καρδιάς, ιδανικά για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share