Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το «The Brunchers», στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο παράδεισος του brunch

Η επίσκεψη στο κέντρο που αξίζει να κάνεις!

16 Ιανουαρίου 2023 09:32
Το «The Brunchers», στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο παράδεισος του brunch
Από Αγάπη Μυργιώτη

Στα στενά του Ψυρρή, στην οδό Αγίας Θέκλας στον αριθμό 5, θα συναντήσεις ένα μαγαζί που φιλοδοξεί να γίνει, ένα μέρος όπου οι Αθηναίοι, καθώς και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, θα δημιουργούν νέες αναμνήσεις, απολαμβάνοντας τα πιο νόστιμα brunch.

Οι κιτρινόασπρες τέντες που θυμίζουν παλιό παγωτατζίδικο της Ιταλίας, είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις μόλις ξεκινήσεις να βαδίζεις στην Αγίας Θέκλας, ενώ πλησιάζοντας στο «The Brunchers», τα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο, οι μυρωδιές από τα ροφήματα και το φαγητό καθώς και τα δεκάδες χαμόγελα θα σε «προσκαλέσουν» ασυνείδητα, να μπεις μέσα

Στον χώρο κυριαρχούν τα έντονα χρώματα, αρκετά διακοσμητικά με pop διάθεση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και αρκετά στοιχεία του παλιού ιταλικού, που έχουν διατηρηθεί, από το περίφημο ιταλικό εστιατόριό του παρελθόντος, το «Cosa Nostra», που βρίσκονταν πριν στο σημείο.

Στο αρχοντικό ψηλοτάβανο κτίριο με τη χειροποίητη οροφή και τα ασπρόμαυρα πλακάκια στο πάτωμα, ξεχωρίζει επίσης, η αυθεντική ξύλινη επένδυση, η εντυπωσιακή μαρμάρινη μπάρα καθώς και τα πολλά vintage αντικείμενα.

Παράλληλα, ένα ακόμα στοιχείο που χαρακτηρίζει το μαγαζί είναι η μπανανιά στον εξωτερικό χώρο καθώς και τα πολλά πράσινα φυτά, τα οποία σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 3 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας για vegan brunch.

Το brunch

Περνώντας στο μενού, θα πρέπει αρχικά να υπογραμμίσουμε ότι το «The Brunchers», είναι ο παράδεισος των brunch.

Αρχικά, στο μενού θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές με αυγό, σε διάφορες μορφές του, όπως αυγά benedict, ποσέ, τηγανιτά ή ομελέτα. Στη συνέχεια, υπάρχουν διάφορες επιλογές, σε pancakes, τοστ και healthy bowls, ενώ υπάρχουν και vegan πιάτα.

Αφράτα burgers, λαχταριστές μακαρονάδες και φρέσκες σαλάτες, βρίσκονται επίσης στον κατάλογο, για να γεμίσουν το στομάχι σου με ικανοποίηση και κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο μαγαζί:

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share