Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας για vegan brunch

Για μεγάλη απόλαυση!

3 Ιανουαρίου 2023 16:02
3 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας για vegan brunch
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν αγαπάς το brunch αλλά είσαι vegan και δεν ξέρεις σε ποια μαγαζιά της Αθήνας να πας, τότε δώσε βάση στις παρακάτω προτάσεις μου, οι οποίες σου εγγυάμαι ότι θα σε ξετρελάνουν.

Holy Llama

Νίκης 23

Η Κελλίνα και η Εριέττα, δύο δυναμικές γυναίκες με vegan νοοτροπία, που συναντήθηκαν πριν από περίπου 3 χρόνια και τα vibes του ταίριαξαν αμέσως, απέκτησαν ένα κοινό όραμα... Να δημιουργήσουν έναν φούρνο με αποκλειστικά vegan προϊοντά, τα οποία δεν θα έχουν να στερηθούν σε γεύση, συγκριτικά με τα προϊόντα των παραδοσιακών φούρνων.

Στο Holy Llama, τα κρουασάν έχουν την τιμητική τους, με το κρουασάν φιστικί καθώς και το κρουασάν του μήνα, που αλλάζει ανάλογα την εποχικότητα, να είναι τα πιο διάσημα.

Όλα τα προϊόντα στο "Holy Llama", είναι χειροποιήτα. Φανταστείτε μόνο, ότι φτιάχνουν δικό τους τυρί από κάσιους και δικές τους μαρμελάδες.

Παράλληλα, χρησιμοποιούνται ποιοτικές πρώτες ύλες, κυρίως ελληνικές και αρκετά βιολογικά υλικά.

Στο μαγαζί θα βρεις κρουασάν, vegan λουκανικόπιτα με λουκάνικο από τόφου, cruffin, τάρτες και πολλά άλλα φουρνιστά, ενώ σερβίρεται και πεντανόστιμο brunch.

Wild Souls Athens

Βουλής 36, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0323 1438

To «Wils Souls», είναι ένας πολύχρωμος χώρος, το οποίο έχει δημιουργήσει μια συλλογή θησαυρών της Άγριας Φύσης, που αναδεικνύει την αξία των καρπών, την απίστευτη γεύση της απλότητας και το πόσο σημαντικό είναι ό,τι κάνουμε να το κάνουμε με Wild τρόπο, με ψυχή και με έμφαση στη διαλεγμένη πρώτη ύλη.

Στον υπέροχο χώρο θα βρεις και πεντανόστιμα vegan brunch, καθώς το «Wild Souls Athens», εκπροσωπεί τη vegan νοοτροπία.

Mother Vegan Cafe Bistro

Δημητρακοπούλου 95

Τηλέφωνο: 21 6809 0622

Ένας όμορφος και φιλόξενος χώρος, προσεγμένος και στη λεπτομέρεια που προσφέρει υπέροχα brunch, καφέδες καθώς και πεντανόστιμες πίτες... όλα vegan φυσικά.

Πρόκειται για ένα bistro που σερβίρει vegan κέικ και λιχουδιές, αλμυρές γεύσεις όπως vegan πιατέλα τυριών και καναβόπιτα.

Η επιλογή ποτών περιλαμβάνει καφέ, κρασί, μπύρα και κοκτέιλ.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share