Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα τρελαθείτε: Το άγνωστο κόλπο με την κανέλα που θα κάνει πιο νόστιμο από ποτέ τον καφέ σας

Θα τον «απογειώσετε»

5 Οκτωβρίου 2022 17:22
Θα τρελαθείτε: Το άγνωστο κόλπο με την κανέλα που θα κάνει πιο νόστιμο από ποτέ τον καφέ σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καφές είναι ο λόγος... για να ζούμε, καθώς οι περισσότεροι τον έχουν στην καθημερινότητά τους ως αναπόσπαστο κομμάτι, ωστόσο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του να τον απολαμβάνει.

Αν είστε από εκείνους που πειραματίζονται με τις γεύσεις και δεν είναι αυστηροί με την κλασσική γεύση του καφέ, στον οποίο πρέπει να προσέχουμε όταν βάζουμε παγάκια, υπάρχει μια γευστική προσθήκη που αξίζει να δοκιμάσετε και αφορά την κανέλα.

Ο λόγος για να βάζετε κανέλα στον καφέ σας

1. Η αντιοξειδωτική της δράση

Όταν πρόκειται για τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά στον κόσμο, η κανέλα τοποθετείται πραγματικά στην κορυφή. Το σώμα χρησιμοποιεί τα αντιοξειδωτικά να καθαρίσει και να κρατήσει τις βλαβερές ρίζες. Μπορεί, επίσης, να βοηθήσει τα κύτταρα από κάθε μέρος του σώματός σας να ανακτήσουν πολύ πιο γρήγορα από την φθορά.

2. Μείωση του φουσκώματος και της φλεγμονής

Αν έχετε προβλήματα χώνεψης και κάποιες φορές αισθάνεστε το στομάχι σας έτοιμο να εκραγεί, σας προτείνουμε να εντάσσετε την κανέλα στα γεύματά σας. Θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε στομαχικά προβλήματα και να μειώσετε τη φλεγμονή. Βάλτε απλώς λίγη κανέλα στον καφέ σας το πρωί και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα!

Καφές και κανέλα

3. Η διατήρηση της γραμμής σας

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η κανέλα μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας με την απώλεια βάρους. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί στον ταχύτερο μεταβολικό ρυθμό. Διατηρεί επίσης το αίσθημα της πείνας κατά το μεταβολισμό των σακχάρων και την καταστολή τους πόθους.

4. Είναι ιδανική για να σας «ξυπνήσει»

Η καφεΐνη που περιέχεται στον καφέ μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλός σας μπαίνει σε λειτουργία το πρωί, αλλά η προσθήκη της κανέλας στην κούπα σας θα βελτιώσει τη γνωστική επεξεργασία του εγκεφάλου σας, θα ενισχύσει τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου σας και θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις οπτικές και κινητικές ικανότητες.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share