Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To Sweet Nolan, το γλυκό αδερφάκι του Nolan, άνοιξε τις πόρτες του

Πρέπει να το επισκεφτείς!

19 Σεπτεμβρίου 2022 12:13
To Sweet Nolan, το γλυκό αδερφάκι του Nolan, άνοιξε τις πόρτες του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Nolan, το μικρό και κομψό εστιατόριο με minimal αισθητική, που σερβίρει πιάτα της ασιατικής fusion κουζίνας, είμαι σίγουρη πως το γνωρίζεις και αν το έχεις επισκεφτείς το έχεις αγαπήσει.

Οι Κώστας Πισιώτης, Σωτήρης Κοντιζάς και Μάνος Μπαμπούνης, η ομάδα πίσω από τα επιτυχημένα culinary projects του Nolanverse, έστησαν ένα σύγχρονο αστικό ζαχαροπλαστείο με ζύμες και κλασικά γλυκά, το Sweet Nolan, το αδερφάκι του Nolan.

To Sweet Nolan κινείται στη φιλοσοφία του ήδη πετυχημένου project Nolan και είναι στην ουσία ένα ζαχαροπλαστείο που ετοιμάζει γλυκά ημέρας- εμπνεύσεις των δημιουργών του από όλες τις εμπειρίες που έχουν συλλέξει. Τα γλυκά τους είναι χωρίς πολλά ντεκόρ (όπως και ο χώρος του ζαχαροπλαστείου), αλλά ντελικάτα και χαρακτηρίζονται από τις ζύμες, τις κρέμες και τα φρούτα, που μοιάζουν τόσο απλά αλλά κρύβουν πίσω τους γνώση και τεχνικές που λίγοι γνωρίζουν.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το μοναδικό yogurt bar της Αθήνας που σερβίρει φρέσκα γιαούρτια και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share