Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Survivor 2024: Χομπίστας! Πρώην παίκτης έφτασε στον ημιτελικό με τον παπαγάλο του (video)

Συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα!

25 Ιουνίου 2024 21:38
Survivor 2024: Χομπίστας! Πρώην παίκτης έφτασε στον ημιτελικό με τον παπαγάλο του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Μάλλον δεν κάνει χώρια του ή ήθελε να κάνει τη διαφορά τη βραδιά του ημιτελικού. Πρώην παίκτης στη βραδιά του ημιτελικού έφτασε με τον... παπαγάλο του κι έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο λόγος για τον Άγγελο Γεωργουδάκη, ο οποίος κατέφθασε στο Άλσος Γαλατσίου με το πτηνό κατοικίδιό του!

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 25/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Πικρό» φινάλε για έναν - Αυτοί οι 3 πάνε τελικό!

Survivor 2024: Η... εκκεντρική εμφάνιση του Άγγελου Γεωργουδάκη

Ο 21χρονος παίκτης είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού χάρη στο καλλίγραμμο σώμα του και τις αθλητικές του επιδόσεις, δύο στοιχεία που μαρτυρούν την καλή σχέση του με τον αθλητισμό και τη γυμναστική.

Ωστόσο να θυμίσουμε πως πολυσυζητήθηκε χάρη στην κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια. «Με έχει πικράνει αλλά το έχω ξεπεράσει. Δεν είναι βατραχάνθρωπος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Προσπάθησε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση στους καταδρομείς αλλά εγκατέλειψε στις τρεις εβδομάδες.

Δεν την έχει τελειώσει», είχε δηλώσει ο Τάκης ενώ με τη σειρά του εκείνος είχε πει πως: «Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει και στην ίδια την παραγωγή.

Μου είπε ότι δεν γίνεται να πάρουν δύο από το Αίγιο και ντρέπομαι να πω και τι είπε. Μου τα είπε ο ίδιος. Ότι εγώ θα σε πολεμήσω και θα πάρω την παραγωγή και θα λέω αυτά, και θα βγαίνω και θα λέω άλλα και του λέω κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός. Ήθελε να ξαναμπεί πάρα πολύ και μου είπε ότι είπα ότι είμαι μαθητής του, που εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share